resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 4531
    sene sonu yollarımızı ayırmamız gereken isim. sene ortasında bir kere de hoca ile yol ayırmamalıyız. seneye yatırım diye diye seneler geçiyor. küçük maçları alan takımı büyük maçlarda şaşkına dönüyor. rizikosu yüksek bir maç vasatı aşamadı hocalığı. pozisyona giremeyen, gol atamayan ve kendi planından çok rakibe önlem alan bir takıma dönüştürdü bizi kendisinin taktikleri. 70 puanı geçeriz gibi de bu derbi performansı ile ne olur bilemem. rakiplerin kayıpları bizi şampiyon yapar mı yapar evet ancak bunları düşünmek bir büyük takıma yakışmıyor.

    kendisi ile yollar ayrıldı diyelim. yerine gelecek adam fatih terim dışında birisi olursa bir sene daha uçtu gitti. ilerisi ile ilgili hayaller kuracağız yine. terim de bu şekilde hayatta gelmez o sebeple seneyi nası bitiririzi düşünmeliyiz. ben bunları yazıyorum tabi de iş puanlara bakar. bir alanya beraberliği, bir de derbi rezaleti tudor'a hırvatistan'a bilet aldırır. kendisi ile ilgili kritik eşik ilk yarıyı lider bitirme eşiği. liderliğini korursa takviyeler ile topu bizim stada atıcak. 2. yarı sadece fener deplasmanına gideceğiz ve kışın ortasında oynayacağımız 2 adet anadolu deplasmanı var.

    kendisinin becerisi ile başarı gelmeyeceği fazlasıyla açık. bir adam her büyük maçta nakavt oluyorsa o adam bir şeyleri öğrenmiyor demektir. kendisi gevşek gevşek beni anadolu galibiyetleri şampiyon yapabilir diyebilir ama işler öyle olmuyor be kuzum. büyük maç beraberinde sinerji getirir ve taraftarda büyük maç galibiyeti hasreti var. bunu yazarken de gocunmuyorum, bir taraftar olarak gücümüze denk bir takımı iyi bir oyun ile yenmeyi çok özledim ben. ancak seninle çıktığımız her yeni maçta bu isteğim yerini karamsarlığa bırakıyor ve senin oturduğun koltuk bana bunu hissettirmemeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın