resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 4530
    (bkz: 18 kasım 2017 başakşehir galatasaray maçı)

    maçın elden gittiğini göre göre oyuncu değiştirmedin ya senin ben aklına tüküreyim. maç izlerken çıldırdım cidden çıldırdım. maç 3-1 devam ederken suratında öyle bir ifade vardı ki sanki geleceği görüyor ve o gördüğü kısmında da maçı çevirmişiz gibi bir ifadesi vardı. sana şu an yapılması gereken ıslatıp kemerle dövmek. arkadaşım bu maçta ne gamsız durdun öyle. afedersin de maç umrunda değildi sanki. maça ne güzel başladık işte ne diye geriye yaslatırsın ki oyuncuları? cidden kaşınıyorsun ve sürekli doğru çalışan çarklara çomak sokuyorsun.

    aklını başına devşir efendi! şu latovlevici denen kazmayı oynatma. artık midem bulanıyor görünce o kel sakallıyı. beceremiyor işte. açtığı bir orta bile bizim oyuncularımıza gitmiyor. gomis'in golündeki asistini saymıyorum ben. orada gomis dışında birisi olsaydı o gol olmazdı. adam bildiğin ezbere oynuyor.

    hoca duracaksın galiba. gerçi dursun seni gönderse kimi getirecek? bu sezon bizi şampiyon yap. önündeki bjk maçını da kaybetme bir zahmet. ama o maça da ümidim yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın