resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 4522
    https://twitter.com/...s/931951347188068357

    doktor bu ne! galatasaray gibi winner bir takımda 7 maçta 2 atıp 15 yiyeceksin. inanılır gibi değil, biri beni çimdiklesin.

    kendisini sürekli çalışan, disiplinli yani inek denilen öğrencilere benzetiyorum. böyleleri kolay ve tahmin edilebilir sınavlarda hep başarılı olur. ama sorular biraz zorlaştığında, alışılmadık tiplerde soru gelince hep tökezlerler. çünkü pratik zekaları sıfırdır. öğrenme sistemleri ezbere dayanır. yani işler zorlaştığında tudor'da bunların üstesinden gelebilecek bir özgüven, bir soğukkanlılık, bir kararlılık, bir sorun çözme becerisi asla yok. kendisinde büyük bir şeyi yönetme becerisi asla yok. bu adamdan bir general çıkmaz, boşuna zorlamamak lazım.

    şampiyon olur muyuz? oluruz tabi ki. unutmayın hamza denilen adam da bu takımı şampiyon yaptı. ama kapasitesi kazanırken bile belliydi. her zaman soru işaretiydi. şimdi olmasa da bir şekilde bu loserden kurtulmak lazım. bu adam klasik çalışkan ama yeteneksiz tipi temsil ediyor. bugün itibariyle kendisinden umudu kestim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın