resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 4520
    (bkz: #2282313)

    ben 2-0 demişim hani net olacağı belli de ben rakamı 2'de tutmuşum. bu çapsız 5 gol yedirerek galatasaray tarihinin en ağır yenilgilerinden birini aldırdı. florya'ya gelir gelmez, neyi var neyi yok kapı önüne atılıp kendisinin de florya'ya girişine izin bile verilmemesi gerekiyor. östersunds'a elenerek ve başakşehir'den 5 yiyerek yaşattığı utançlar yeter.

    yok lige böyle girmiş yok lidermiş falan. geçeceksiniz o işleri. bu adam önemli maç kazanamıyor. bak tekrar söylüyorum, ka za na mı yor. ka-za-na-mı-yor. başakşehirle oynadığı 2 maçta 9 gol yemiş birinden bahsediyoruz. bırak beşiktaş'ı fener'i. başakşehir ulan. emre'si mahmut'u olmayan başakşehir*.

    çatır çatır oynayan takımı bozdu. en güçlü yanı kanatları olan takıma kanatsız çıktı. gelenden geçenden 5 yiyen trabzon savunmasına pozisyon bulamadı. başakşehir'le oynadığı 2 maçta 9 gol yedi. bu adam korkak. bu adam galatasaray'ın ne olduğu kavrayamayacak kadar korkak. bu adam fener, bjk, trabzon, başakşehir'le oynadığı 8 maçta 1-2 puan alarak şampiyon olacağını zannedecek kadar akıldan mantıktan yoksun. zaten bir adam benim için fenerbahçe/trabzon/başakşehir maçıyla gençlerbirliği maçı aynı diyorsa derhal o an kovacaksın işte. çünkü bu adamdan çok afedersiniz bir halt olmaz. kendisiyle devam ettiğimiz her hafta bizim için zarar.

    bu adam ile fener/trabzon/başakşehirle maçlarında rezil kere oynayıp hala devam edip vodafone'a bjk maçına çıkılmasın. şenol bunu top diye oynar top. derhal kovulmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın