resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 4484
    18 kasım 2017 başakşehir galatasaray maçına olabilecek en kötü kadro ve dizilişle çıkan kondisyoner.

    defalarca anlattık. defalarca. bu adam sadece beceriksiz ve basiretsiz değil bir de sanki bana mourinho'ymuşçasına şımarık ve dik kafalı.

    maçta başak bizimle t*şak geçti. bu müptezel yüzünden hem de. o kadar sinirliyim ki şu an. resmen antreman maçı gibi oynadı başakşehir. hani biz 2.'yi atsak onlar 6.'yı atacaktı. dalga geçtiler resmen.

    adam "çıkın oynayın aga" diyor. bu kadar. "ben kendi bildiğimi yaparım" diyor. dik kafalı. kafasız aslında.

    ya arkadaş, başakşehir'e karşı 2 santrafor eren ve gomis ile çıkmak nedir? adebayor ile denayer'i eşleştirip, elia'nın karşısında maicon'u koymak nedir? bir tarafta visca, bir tarafta elia ile oynayan takıma karşı kanatsız çıkıp bekleri yalnız bırakmak nedir?

    yahu adam bütün maç ceza sahasına top şişirtti. bütün maç ya. maç 4-1, biz hala top şişiriyoruz. ilk yarı 2-0 bitmiş. belli ki bir şeyler kötü gidiyor değil mi? hadi o dik kafalılığından oyuncu değiştirmedin. bari başka bir şeyler dene demi? yok. sanki ilk yarıyı 2-0 önde kapatan biziz.

    bir de kulübeden şikayet ediyor. densiz herif ya. ben futbolcu olsam bunu döverim maçtan sonra. s*kerler birader. yeter lan. elim ayağım titriyor sinirden yemin ederim ya.

    bak yenilirsin. 5 de yersin. ama arkadaş, bu kadar kör göze parmak olur mu ya? bu kadar göstere göstere olur mu ya? sanki anasını satayım bir tek bize vardı milli maç arası? yahu 2 haftadır ben yazıyorum burada. "eğer tudor kendi bildiğini okur, rakibi analiz etmezse en az 3-4 tane yeriz" diye. ben sıradan bir taraftar olarak yapabiliyorum bunu. bu müptezel adam yapamıyor.

    bunu kovsunlar. tamam yeter. bjk'den de bi 5 yemeyi kaldıramam ben. yeter yani.
App Store'dan indirin Google Play'den alın