resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 4402
    18 kasım 2017 başakşehir galatasaray maçıyla ilgili kendisine dair hiçbir umudum olmayan teknik direktörümüz. zira bugüne kadar maçlara yaptığı müdahaleler çoğunlukla durumu daha kötüye götürdü.

    ekleme:

    ya sanki adam gençlerbirliği'ni çalıştırıyormuş gibi bir muamele yapılmasın artık kendisine. galatasaray'ı çalıştırıyor. inatla, ısrarla hatalı işler yaptığında eleştirilir. bu kadar basit. eline çok ciddi bir kadro verildi. bayağı da para harcandı. burası teknik direktörlük kursu değil. ya işini doğru yapacak, ya da gidecek. yok bıçak bileniyormuş da bilmem ne. geçiniz. daha maçın başından "milli maç dönüşleri..." diyor yahu. karşısında birbirini ezberlemiş bir takım ve rakibin hatalarına saplantılı şekilde takılan bir teknik direktör var. sen çıkıp da "bu haftaki en iyi 11'im bu" dersen başarısız olduğunda da eleştirilirsin. bu kadar basit.

    sezonun başında ufak yatırımlarla genç bir kadro kurulsa hiç kimse beklentiye girmezdi. ama bu şartlarda senin önüne gelmiş fırsat harcama hakkın yok. romantizmi bırakalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın