resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 4384
    (bkz: #2267556)

    iş bu entryden sonra kendisi eren ve gomis ile maça çıkmış, gözlerimizin pasını silmiştir.* galatasaray real'e 11 kişi savunma yaptıran takım olmalıdır. hele türkiye liginde bu kadar önlem almaya gerek yok. kendisi sayesinde takım neredeyse pozisyon vermeden maç bitiriyor. teşekkürler hocam.

    çok iyi bir teknik direktörümüz olduğunu düşünüyorum, inanılmaz potansiyelli ama bu demek değil ki dört dörtlük. henüz yeterli tecrübesi yok. galatasaray gibi büyük bir camiada sırıtabiliyor. kolay değil galatasaray gibi bir camiada hocalık yapmak. ben galatasaray'da son yıllarda ilk kez teknik direktörü bu kadar tecrübesiz görüyorum. terim - lucescu - feldkamp - gerets - denizli - mancini - rijkaard gibi tecrübesi dünyaca bilinen teknik direktörler geldi geçti. galatasaray taraftarını anlıyorum, tudor hala bazen sırıtabiliyor.

    igor hocamın 1-2 yıla ihtiyacı var. oyunu kenardan okuma, rakibin hamlelerine cevap verebilme, psikolojik savaş verme ( fatih terim'in kendisini attırması falan gibi) öyle bir günde öğrenilmiyor. her zaman rüzgar arkamızdan esmeyecektir. tudor'a güvenelim ki yıllarca teknik direktör arayışına girmeyelim artık. hep beraber destek olalım. şöyle en az 10 yıl kafam rahat etsin istiyorum. fatih terim milli takımı seçmeseydi eğer, şuan 8.yılını düşünüyor olacaktık. artık bu kara düzen bitsin, tudor hocamla nice zaferler, nice başarılar kazanıp uzun yıllar beraber olalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın