• 601
    ortalığı birbirine katan kişi veya kişiler.
    değerleriniz bu kadar hassassa, yani ibne olarak nitelendirebildiğiniz insanların ofsayt oy vermesi ile zarar görebiliyorsa değerleriniz; kendinizi bir yargılayın derim ben.
    şimdi bunu yazdığım için tepki de alacağım ama önemli değil; ofsayt oy verme hakkı insanlara tanımlanmış. yazdıklarımdan veya yazım tarzımdan memnun olmamış olabilir ve doya doya ofsayt verebilirsiniz keza ofsayt verdiniz diye yazdıklarım yalan veya yanlış olmuyor, duygularım da yara almıyor veya üzülmüyorum veya görüşlerim zarar görmüyor.
    biliyorum; "nasıl olur da benim gibi düşünmez insanlar?" diye aklınızdan geçiyor ama bilmelisiniz ki sağlıklı bir düşünce şekli değil bu arkadaşlar.
    bakın, "hiç de önem vermediğiniz" seri ofsayt veren ibne yüzünden sözlükte bir kolaylık, bir araç kullanılamaz hale geldi. gerçekten hiç değer vermiyormuşsunuz; bir de değer verseniz demek ki boş bir arazide buluşup kozlarınızı falan paylaşacaktınız.
    garibim moderasyon da sizin bu sağlıksız düşünce yapınız yüzünden müdahale etmek durumunda kaldı.

    umarım on numaradan başka oy almazsınız ne diyeyim.
    seri ofsayt veren kişi veya kişileri de tebrik etmek gerekir; bir etkide bulundular, amaçlarına ulaştılar "hassas" arkadaşlar sayesinde.

    ofsayt verme bir haktır arkadaşlar. bunun "kötüye" veya "iyiye" kullanılması diye bir kavram söz konusu olamaz.
    ha, oturup bunlara kriter tartışırız veya moderasyon bize sormadan (ki sormak zorunda değil) bir takım kriterler getirir (misal bir yazarın başka bir yazara üstüste 10 veya son 30 oyunda 25 ofsayt vermesi vs gibi) ve bu kriterlere uymayan yazarlara ifşa ederek cezalar verir; o zaman deriz ki evet, kötüye kullanılmıştır (çünkü "kötü" resmen tanımlanmıştır). o zamana kadar, haktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın