resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 4293
    leş fener'i türk telekom'da yenemeyen galatasaray teknik direktörü. fener'in tüm maçlarını 90 dk izledim hayatımda bu kadar kötü bir fenerbahçe görmedim arkadaş. yahu adamlarda iki tane ne yaptığını bilen adam var biri 33 yaşındaki valbuena diğeri 23 yaşındaki jansenn diğerlerini kaldır çöpe at. her maç 2-3 gol yiyen fener'e bir gol bile atamadan gönderdik sahamızdan akıl alır gibi değil.

    hele 31 ekim 2017 fenerbahçe kayserispor maçını izleyince hepten delirdim. kayseri son 25 dakika fener'i yarı sahasına hapsetti resmen öyle ya da böyle kadıköy'de 3 gol buldular. ya biz ne yaptık? tudor efendinin galatasaray'ı deneme tahtası olarak görmesi sebebiyle evimizde leşşo fener'i yenemedik. üçlüydü beşliydi lato'ydu tolga'ydı derken alabileceğimiz puanlar elimizden giderken aynı bizim izlediğimiz gibi izledi.

    kendisinden büyük takım hocası olamayacağından eminim. ancak şampiyonluk konusuna gelecek olursam da eğer şampiyon olursak bunu tudor'un teknik, taktik dehasından ötürü değil oyuncuların galatasaray'ı ve taraftarı sahiplenip müthiş bir hırs ve azim ile oynamasından ötürü kazanırız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın