resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 4284
    18 mart 2017 trabzonspor galatasaray maçı

    skor: 2-0
    goller ndoye ve yusuf yazıcı
    gollerin oluş şekli: kornerden gelen topta çizgi üzerinde kalan topu tamamlayan ndoye. kaptırdığımız top sonrası hazırlıksız yakalanan defans karşısında önü boşken köşeye güzel bir vuruşla topu bırakan yusuf yazıcı.

    29 ekim 2017 trabzonspor galatasaray maçı

    skor: 2-1
    goller ndoye ve yusuf yazıcı.
    gollerin oluş şekli: duran toptan gelen ve direkten dönen topu çizgi üzerinde tamamlayan ndoye. kaptırdığımız top sonrası hazırlıksız yakalanan defans karşısında önü boşken köşeye güzel bir vuruşla topu bırakan yusuf yazıcı.

    gollerin oluş şeklini yazarken hiç zorlanmadım zira copy paste şeklinde yediğimiz için, yazıları da copy paste şeklinde rahatça yapıştırdım. iki maçta da teknik direktörümüz igor tudor. e adama sorarlar aga sen ne yapıyorsun diye ? aynı rakibe karşı 6 ay içinde 2 kez aynı tuzağa nasıl düşüyorsun ? hikayeyi trabzonsporlu bir taraftar yazsa ancak bu kadar birebir gerçekleşir istedikleri. mucize gibi bir şey.

    bir diğer örneğe geçelim:

    10 eylül 2017 antalyaspor galatasaray maçı

    skor: 1-1
    teknik direktörler: rıza çalımbay ve igor tudor
    galatasaray'ın hücum istatistikleri; 1 isabetli şut, 2 isabetli orta ve 0 korner.

    29 ekim 2017 trabzonspor galatasaray maçı

    skor: 1-1
    teknik direktörler: rıza çalımbay ve igor tudor
    galatasaray'ın hücum istatistikleri; 2 isabetli şut, 2 isabetli orta ve 2 korner.

    diziliş fetişisti taktik deha hırvat, yine sıradan bir anadolu hocasının tuzağına düşüyor. iki maçta da kilitlenen, pozisyon bulmakta zorlanan ve ligdeki 3. puan kaybını yaşayan bir galatasaray.

    yaptığı diğer saçmalıklara hiç değinmeyeceğim bile artık. onlar yeterince dile getirilmiş zaten. yok ilk puan kaybında adamı astınız da bilmem ne. bunun ilk puan kaybıyla alakası yok. bunun göz göre göre aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlar beklemesiyle ilgisi var. bu tanımlama einstein'a ait biliyorsunuz ve bu tanımlamanın ne için yapıldığını yazarsam entryim silinir. o yüzden yazamıyorum. uzun lafın kısası; kendisi net kötü hocadır. iyi bir teknik direktörün sahip olması gereken temel özelliklere sahip değildir. umarım takım, kendisine rağmen sezon sonunda şampiyon olur ve kendisine de kapı gösterilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın