• 42
    -------------nando------------
    ---maicon-serdar-denayer---
    mariano---------------linnes
    garry-fernando-tolga-belhanda
    -------------gomis-------------

    on biri ile çıkıp, gençlerbirliği'ni tarumar etmemiz, hakemine tffsine medyasına bir susun artık dememiz gerektiğini düşündüğüm maç. her ne kadar tarumar etsek de asla susmayacaklar orası ayrı...

    selçukmuş, yasinmiş, erenmiş oynasın istemiyorum. ha benim isteğim işe yarayacak mı? hayır. selçuk zararlısı on bir başlayacak yüksek ihtimalle. inşallah saç baş yoldurmaz diyeceğim ama kendisinden beklentim öylesine sıfırın altında ki diyemiyorum. linnes yerine lato başlarsa da kendisinin maç sonu yapılan/isabetli orta istatistiğinin 7-9/0-1 gibi olacağını varsayıyorum. tudor lato'yu oynatacaktır kuvvetle muhtemel fakat bence linnes oynamalı. 14 ağustos 2017 galatasaray kayserispor maçında gomis'e attığı ve asiste dönüşen pasın bir benzerini 29 ekim 2017 trabzonspor galatasaray maçında sanıyorum ki garry'ye attı ki savunmadan geçseydi şu an kendisi için methiyeler düzülüyor olacaktı.

    her kim oynarsa oynasın iyi, baskıcı, topun sürekli bizde olduğu, ileri doğru yapacağımız paslarla, sağlam pas organizasyonlarıyla -bugüne kadar pek de iyi beceremediğimizi (bkz: #2272166) ilgili entry'de renktaşım güzel açıklamış- kaleyi şut yağmuruna tuttuğumuz ve nihayetinde güzel futbolla galip gelmemizi canı gönülden istediğim maç.
App Store'dan indirin Google Play'den alın