resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 4270
    an itibariyle yetersiz hoca.
    belki çok başarılı bir yardımcı antrenör olabilir ama kimin yanında?
    şu an galatasaray'ın sıkıntısı düşen marka değeri. feghouli, gomis gibi avrupa'da ses getiren transferler yapıldı ama, 4-5 sene önce çıktığımız seviye ve edindiğimiz marka değerinin çok çok altındayız. yabancı sınırlamasıyla önü kesilen, ffp kısıtlamaları yüzünden avrupa'dan uzak kalan, sportif başarısızlıkla maddi imkansızlıklara gömülen bir galatasaray var ve şu an bu imajdan tam olarak kurtulabilmiş değiliz. böyle bir ortamda kariyerli bir hoca zaten çalışmak istemez. mücadele arayan, kariyerini bu mücadele ile şekillendirmek isteyen hocalarla çalışabiliriz ancak. ve tudor bu hocalardan biri.
    kurulan bu yeni futbolcu ekibinin, tudor'la birlikte yükselip başarı yakalamasını umut etmekten başka çaremiz yok.
    yeni transferlere rağmen tudor'un elinde çok kullanışlı bir kadro olduğunu düşünmüyorum. savunma hatta ve önlerindeki ikili oturmuş diyebiliriz. ama ileride gomis'in yıpratıcılığı, kanatların önde basıp rakibi eksik yakalaması dışında bir oyun planımız yok.
    ersun yanal fenerbahçe ile bu şekilde şampiyon olduğunda arkasında hakem desteği de vardı.
    tudor'un da şampiyonluk yaşama ihtimali yüksek. ama yazının başında belirttiğim gibi; an itibariyle kendisi yetersiz bir hoca.
    yakın gelecekte büyük maçlarda, derbilerde dominant bir oyun görebileceğimizi sanmıyorum. bu oyunu göremediğimiz her gün, çanlar tudor için çalmaya devam edecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın