• 33
    -----------muslera-----------
    mariano-maicon-serdar-lato
    -----fernando---tolga--------
    garry-----belhanda-----yasin
    ------------gomis-------------

    ilk onbiri ile çıkmamız gereken maç. bundan sonra da her maça 2 tane kanatla çıkmamız lazım. biz galatasaray'ız, hücum futbolu oynarız, önceliğimiz oynamaktır.

    yani beşiktaş'ın kanatları çok mu orta saha özellikli ya da atiba-oğuzhan-talisca üçlüsü bizim orta saha varyasyonlarımızdan daha mı sert bir orta saha da her yere orta saha oyuncusu koyar olduk.

    bundan sonra 2 tane kanat oyuncusu ile oynamalıyız ve rakiplerin her iki bekini de tedirgin etmeliyiz. sadece sağ tarftan gelerek bu iş olmaz.

    bu maçta cezalı olan tribünlerin biletlerini devretmesi çok önemli. zaten cuma maçı, bir de transfer olmazsa, 30 bini zor görürüz.

    nefes alma maçımız olmalı bu maç ama asla kolay olmayacak. bu yıl kolay maç yok artık. içeride puan kaybına da hiç tahammülümüz yok. ndiaye gibi orta sahada ekstra güç ve enerji veren bir isim olmayacak. yerini tolga ile doldurabileceğimizi düşünüyorum.

    beşiktaş'ı 3 maç geriden içeri-dışarı farkıyla takip ediyoruz. benzer fikstürde onlar ankara'da gençler'e puan kaybetti. fener'in de yine ekstar puan kayıpları olmuştu. bu maçı kazanırsak başakşehir ve bjk maçları öncesi puan avantajını taşımaya devam ederiz.

    sen şampiyon olacaksın!

    (bkz: konsantrasyon)
App Store'dan indirin Google Play'den alın