resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 4265
    29 ekim 2017 trabzonspor galatasaray maçı'ndan sonra gidip kime kızalım mahmut'a mı kızalım. evet takım üzerine oynanan oyunlar olduğu belli, hakemler her hafta bizi kalınından doğramaya devam ediyor ama takımın buna karşı bir direnç, reaksiyon göstermesi gerekmez mi? bu kıpırdanmayı yaratacak, takımını kenardan ateşleyecek ve en önemlisi takımı her türlü olasılığa taktiksel ve mental anlamda hazırlayacak olan kim?

    son 2 haftada gerçekten doğru düzgün bir taktiğimiz var mı yok mu belli değil, futbolcular sanki maç bitse de gitsek havasında ve ben bunun faturasını nedense teknik direktöre kesemiyorum çünkü ben demiştim demek için bekliyormuşum. kimse de kusura bakmasın ama her ne olursa olsun son 2 haftada kaybettiğimiz 5 puanın ilk sorumlusu igor tudor'dur. eğer takımın çıkar takır takır top oynar ve hakem gelip sana engel olursa o zaman kimse sana laf edemez, ama 2 haftadır nedense bir kişi bile çıkıp çok güzel top oynadık ama hakem bizi katletti diyemiyor.

    umarım bu gelip geçici bir dönemdir ve igor tudor'un tecrübesizliğinden kaynaklanıyordur, yoksa daha kötüsü ile karşılaşabiliriz. sezon başında avrupa'dan elendiğimizde kendisine çok kızdım, çok küfürler ettim ancak lig başladığında öyle yada böyle takımda bir fark yarattı ve bende kendisi hakkındaki fikirlerimi değiştirmeye başladım, her ne kadar son haftalarda bizi çıldırtsa da kendisine güvenmek istiyor ve sezon sonu kupanın ellerinde yükselmesini istiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın