resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 4260
    oynayan sistemi ve stratejiyi kendi elleriyle bozan hoca.

    defanstan baslayalim. denayer istedigi kadar havalimaninda sabahlasin serdar aziz'in oynadigi topu oynayamiyor. yillarin yabanci hayrani ben kuruyorum bu cumleyi. denayer daginik ve dikkatsiz ayrica oyun kurarken karsisina rakip gelmeden pas atarak arkadaslarini baski altinda tutuyor. dripling yaparak arkadaslarini marke eden oyunculari uzerine cekip pas atmali.

    sol bekte linnes belki hizli ve cevik ama pas kalitesi latolevici'nin zekati etmiyor. hele denayer'le beraber yaptiklari pas hatasinin haddi hesabi yok. asamoah gelse de kurtulsak.

    selcuk'ta israr neden anlayabilmis degilim. defansin arkasina top atma ihtiyacimiz neden olsun ki? isleyen bir sistemi var bu takimin. aslan gibi pres yapan takimi bu les oynatmak icin duraganliga mahkum etmek nedendir? elinde hem tolga var hem rodriguez var. at ndiyayeyi one, koy tolgayi fernando'nun yanina ver coskuyu sagda feghouli solda rodriguez'le. nedir yani? selcuk olmuyor iste.

    gomis sana ne etti? ya da eren sana ne verdi? ama ben biliyorum derdini. orta gol oynatiyorsun. ama daha dakika 60 be abi. hatta cikar defanstan birini oyle al ereni ha 2 0 ha 3 0 ne farkeder?

    kimse kusura bakmasin ama tudor 2 buyuk macta sinavini veremedi. haftaya sikintisi cok yok iceride genclerle oynuyor. gerci kimse fenere yatan gencleri beklemesin. feghouli yerine rodriguez oynayacaktir. belhanda donuyor sanirim. ndiaye yerine ne yapacak gorecegiz. isi zor. acilen buyuk mac kazanmali.
App Store'dan indirin Google Play'den alın