resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 4256
    hala öğrenemediği büyük bir gerçek var. **

    türkiye ligi'nde derbilere ikinci yarı odaklı plan yaparak çıkmak çok büyük risktir. "ya zaten rakip ikinci yarıda düşecek, ben ilk yarıda oyunu tutayım, ikinci yarıda fişi çekerim" dersin ama ilk yarıda kötü aile çocuğunun biri sana kırmızı kart verir, rakibe gol hediye eder, oyuncularının sinirleri gerilir ve bum, işler birden tersine döner.

    ondan sonra bir de dalyarak ordusundan "ya hakem doğradı diyorsunuz ama ilk yarıda kaleye şutunuz yok, geçin bu ayakları" diye martaval dinlersin. takımın ofansif gücü neyse ilk dakikadan itibaren sahaya yansıtmak ve mümkün olan en kısa sürede öne geçmek zorundasın. beklersen hakeme de fırsat verirsin, son dakikalarda rakip yerden kalkmaz, cezasahasında elle oynar hakem çalmaz, iter-çeker kart çıkmaz.

    çünkü burası türkiye tudor. rakibini ilk dakikadan itibaren hataya zorlamazsan bu sefer hakem senin üstüne oynamaya başlar. kontrollü oyun yalnız skor avantajını ele aldıktan sonra düşünülecek bir taktiktir.

    artık bu tuzağa düşme. trabzonmuş fenermiş bu takımın osuruğundaki rayiha etmezler. çık kayseri'ye kasımpaşa'ya nasıl oynuyorsan bunlara karşı da öyle oyna. bu ligde özel olarak oyun planı belirlenecek iki takım var, biri beşiktaş diğeri başakşehir. diğerlerine ilk yarıda yüklenip maçı kopar artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın