resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 4252
    kendi kurduğu sistemi itinayla bozan teknik direktör.

    tek bir sorum var;
    sezon başında birkaç hafta uyguladığımız ve deli gibi katkı aldığımız gegenpressing'i neden bıraktın? diziliştir, 3'lüdür 4'lüdür cidden bunun derdinde değilim ama en önemli farkımız bu yaptığımız pres ve top kazanmaydı.

    her varyasyonunu da deniyorduk, bazen pas opsiyonlarını ve yollarını kapatıyorduk, bazen topun olduğu yere yoğunlaşıp sıkıştırıyorduk bazen de gomis ile başlayan arkasında tam destekle devam eden pres uyguluyorduk.

    son maçlarda gomis neden ilerde yalnız kalıyor arkadan destek gelmiyor düşünmüyor musun? eğer korkaklıktan bunu yapıyorsan yanlış yoldasın. çalıştırdığın takım galatasaray, galatasaray'ın genlerinde hücum olduğunu defansif olmaya çalışan kimsenin bu kulüpte başarılı olamadığını göremedin mi?

    rakibe göre taktik oluşturuyor desen o da yok. acilen eski haline dönmen gerekiyor yoksa kalamayacaksın bu kulüpte.

    şunu da ekleyeyim;

    29 ekim 2017 trabzonspor galatasaray maçı'nda yaptığı gomis-eren değişikliği en az mancini'nin yaptığı drogba-ceyhun değişikliği kadar saçmaydı.

    hava topu indirsin diye eren'i alıyorsan gomis eminim eren'den çok daha iyi kafacıdır. neyin kafasını yaşıyorsun bilmiyorum. aynı şeyi antalya maçında 60. dakikada n'diaye-selçuk olarak yaptın o maçta da puan kaybettik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın