• 243
    biz neden sezonun en kritik döneminde yine "icat" yapmaya çalışmaya başladık, neden ya neden. burada da saatlerce anlatılıyor, şundan olabilir mi bundan olabilir mi?

    hadron çarpıştırıcısı yapmıyoruz, bağış erten banu yelkovan ağızlarını, mardona better george best kafalıların kafasını seveyim, içinize siniyor ise şu iki haftadır oynanan futbol aynen devam edin.

    ya gerçekten zor değil, hayat da fm değil, futbol değişti falan tamam da o kadar değişmedi, işleyen takım/sistem bozulmaz.

    selçuk'tan medet umulmaya falan başlandı sözlükte güzel şampiyonluk inancımızı sorgularım. ne çabuk unuttuk ya. belhanda burada dünyayı da ayağa kaldırsanız bu takımın onbiridir. rodrigues de alternatifidir, tolga'nın da alternatifidir yeri gelir tolga hatta bence bu aralar onun yedeği olmalıdır, ama asla selçuk değil.

    serdar'ın sakatşığı makatlığı öyle kapıldı ki bizim kendi camiamız, fenerli yapmaz bunu. denayer ile galatasary hücuma falan çıkamaz. bıktım ulan bu romantiklikten.

    galatasaray hücum takımıdır, rodrigues ile başlamazsak üzülürüm. oynadığımız takım trabzon lan biz değil onlar düşünecek. iki pasta geçiliyor tüm sahaları gerçi onu bile yapamıyoruz.

    son not, iki haftadır kale önü ve fernando'ya bu kadar pres varken ve rakip kevgir savunmasıyla trabzonken biz neden kaleden kısa pas ile oyun başlatıyoruz? iki haftadır dikkatimi çekiyor bu durum bizi çok yakacak, yazmış olayım. gelin bize pres yapın diye yalvarıyoruz resmen. dünyada bunu yapan başka takım var mı ben bilmiyorum, izlemedim şahsen.

    dilerim sene başındaki kodlarımıza döneriz ve kazanırız. gerçekten kazansak bile bugün tehlike çanları çalıyor.

    son olarak belki biraz eski kafalılık ama o kırmızı kart da helal olsun, sahada kıvranan arkadaşları varken dellenen galatasaray takımını görmeyeli çok olmuştu. bu ruh çok önemli, bu ruhu sahaya yansıtacak futbolu oynat bize hocam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın