• 160
    kontrollü falan başlamamamız gereken maç. bu takımın kanı kaynıyor arkadaş, oynamak istiyor takım. demek istediğim 8 kişi hücum edelim arkada 2 adam bırakalım değil, çıkacağız kendi topumuzu oynayacağız. oyun rakip yarı sahada oynanacak, baskıyı biz kuracağız, top bizde olacak.

    bu heriflere karşı hep aynı hatayı yapıyoruz. trabzon'lu oyuncular ne kadar bilendiyse o kadar da ayakları titreyecek, öyle bir durumdalar. eğer sen maçın başında topu bunlara verirsen taraftarıyla birlikte öz güven kazanıp yere sağlam basarak oynamaya başlayacaklar. maçın başından itibaren patronun kim olduğunu göstermemiz lazım, sertlikse sertlik, tempoysa tempo. trabzon takımına ''biz bunları hayatta yenemeyiz'' izlenimini vermemiz lazım. başımıza ne geldiyse şu trabzon maçlarına derbi psikolojisiyle çıkmaktan geldi; millet gelip çatır çutur oynayıp yeniyor. biz geliyoruz topu bunlara bırakıyoruz, deliriyorum amk.

    umarım maçın başından itibaren bizim oynadığımız, trabzon'a ''biz bunları yeneriz lan'' hissini 1 saniye bile vermediğimiz bir maç izleriz. allah yardımcımız olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın