• 139
    oldum olası nefret ettim şu avni aker'den. basık ve iç daraltan atmosferi, oynadığımız hemen her maçın kritik oluşu gibi sebeplerden dolayı ne bir derbi, ne de sıradan anadolu deplasmanı kategorisine koyamadım. öyle bir geçiş maçıydı benim için. şimdi akyazı daha modern ve daha büyük bir stat. ama atmosfer yine de aynı olacaktır, kolay değil, oraya galatasaray geliyor.

    bunun dışında 4. yıldızın geldiği sezon oynadığımız ve 2-1 yenildiğimiz maçta muslera'ya yapılanlardan ötürü de ayrı bir sinir oluyorum son birkaç senedir.

    basalım, ezelim, 5 atalım, rakibe top göstermeyiz istiyorum da, istemekle olmuyor bazı şeyler. rakibin eli armut toplamıyor. bence ilk yarı durdurup, ikinci yarı feghouli önderliğinde akıllı ve seri hücumlarla fişi çekebiliriz. mesela bu sezon 14 ekim 2017 konyaspor galatasaray maçında da benzer bir senaryo olmuş, tereyağından kıl çeker gibi kazanmıştık. o maçta da gomis ve beni çok şaşırtan bir şekilde selçuk maçın yıldızlarıydı. gomis tamam, zaten bunları yapıyor ve yapması muhtemel biri olarak görülüyor, ama selçuk'un böyle bir oyun oynamasını hiç beklemiyordum.

    bu maçta da selçuk'tan sürpriz bir katkı bekliyorum. artık asist mi olur, dominant bir oyun mu olur, ya da frikikten muhteşem bir gol mü olur, onu bilemeyeceğim.

    muhteşem bir takımız, galibiyeti ve sezon sonunda şampiyonluğu hakediyoruz. diliyorum bunu ıspatlayacak bir oyun oynarız bu maçta.

    edit: imla düzeltmesi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın