• 106
    http://image.yenisafak.com/...68bcc1e9210c1b3.jpeg

    2 gün kalan maç.

    `galatasaray cumhuriyeti'nin değil türkiye cumhuriyeti'nin galatasaraylı çocuklarıyız` sloganıyla cumhuriyet bayramında 3 puanla dönmeyi umduğumuz maç.

    burak, rodallega, kucka, mas yok. kalanlar muallak. zaten burak ve rodallege başlı başın olmayınca damdoy'a* kaldılar ki forvet tipi olarak isteyebileceğimiz bir oyuncu. oyunu rakip yarı sahaya yıkmaya çalışacağımızı oynayarak, yavaşlığı ile sıkıntı çıkarmayacağı kanısındayım ha bize sürekli gol atıyor ama rodallega gibi tehlikeli değil.

    kucka'nın da olmaması orta sahada bizi öne çıkaracaktır. dilerim son anda oynamaz. mas'ın yokluğunda da sağ kanadımızı otobana çevirmek boynumuzun borcudur.

    0-2 gibi bir maç soru aklımdan geçen. eğer maçın başında öne geçmeyi başarabilirsek, trazbon taraftarını da negatifliğe sokar, futbolcuların da oyundan düşmesini sağlamalarını izleriz.

    yok biz geriye düşersek iyiden iyiye havaya girerler, puan kaybına doğru gider maç.

    bakalım rıza çalımbay ne oynamaya çalışacak? antalya'da bize karşı takımı ileri çıkardığında baskı kurmuştu, dilerim gene aynı şeyi yapmaya çalışır.

    bu sefer soğuk bir havada ve daha iyi bir zeminde cezasıyı keseriz diye düşünüyorum.

    igor tudor'un çıkardığı ilk onbire de zerre laf etmem, çünkü bir hafta önce 3 stoperle oyuna başladığı 22 ekim 2017 galatasaray fenerbahçe maçında bir derbiye göre oldukça baskın bir oyun oynuyorduk ki serdar sakatlandı. eski sistemle oyun dengelendi.

    fernando'nun üzerindeki baskıyı azaltırsa, daha efektif bir oyun oynamamızın yolu açılabilir, zaten rakipler fernando'ya baskı yapmaya başladı, bu sebeple denayer'in varlığı kritik, ayağı iyi dripling yapabilen bir stoper.

    bakalım, nasıl bir ilk onbir çıkaracak? ben hocanın rakipleri iyi analiz ettiği görüşündeyim. oyuncuların farklı taktiklerle oynayabilmesi, bizi maç oynanırken de avantajlı hale getirebiliyor.

    galatasaray yetmezliğinden öleceğim artık, haydi olum gelsin artık pazar!
App Store'dan indirin Google Play'den alın