• 631
    herkes uğur'u sneijder üzerinden eleştirmiş. veya cezalar için fikirlerini belirttiği içinde yerin dibine sokmuş. adam kendi fikrini belirtebilir kardeşim bunda hiç bir sorun yok. sen sneijder kalbimizde bir yaradır keşke hiç gitmeseydi dersin. uğur'da sneijder'in gitmesi iyi oldu belhanda daha çok katkı sağlar der. bu yani düşüncedir. herkes seninle aynı şeyi düşünecek diye bir şey yok. adam çıkar yarın öbür gün yine senin sevmediğin oyuncuyu göklere çıkarır. onun bakış açısı böyledir. sırf bunun için gözümde bitmiştir gibi arabesk laflara gerek yok.

    ben aslında başka bir konuya değinmek istiyorum. uğur ilk tv ye çıktığında eli ayağı birbirine dolaşırdı. sakin sakin konuşur kendini ifade etmeye, futbol bilgisini ortaya koymaya çalışırdı hatta ilk zamanlar timurlenk'le yayına çıkardı. farklı biri olduğu direk göze çarpıyordu.

    ama şimdi bakıyorum. sürekli agresif tavırlar ben her şeyi herkesten daha iyi biliyorum. futbolu en iyi ben biliyorum siz bilmiyorsunuz tavrı hiç hoş değil. senin kadar futbolu takip etmeyen insana tepeden bakman da hoş değil. seni twitter'dan eleştiriyolar diye küsüp gitmek sözlüğe küsmek de hoş değil. ee sen her gün tv'de 2 saat konuşup ona buna kızıp eleştiriyorsun. seni de insanlar eleştirebilirler çünkü günden güne popüleriten daha fazla artıyor. bu sayede sana karşı nefrette artacak sevgi de. ben şahsen artık kendisini tv'de izlemeye dayanamıyorum. sürekli bağırarak konuşmak her soruya aynı cevabı vermesi filan çok canımı sıkıyor. sürekli öfkelenip birilerine sallaması işin en kolay tarafı. acayip bir megaloman tavrı var.

    sözlükteki uğur fanslara gelince bu adamı şöyle savunuyorlar; "sözlüğün sesi, taraftarın sesi, yine on numara konuştu, yine yönetime salladı, ağzın bal yesin, içimizden biri, bizi tv'de en iyi savunan adam."

    ya beyler bu adam galatasaray'da mı çalışıyor? bu adamın galatasaray'ı ve bizi savunmaya ihtiyacı yok ki. adam tarafsız gözükmek için kıçını yırtıyor. sen burada diyorsun ki "bizim sesimiz". dursun özbek yönetimini geçen seneye kadar bırak tv'lerdeki yorumcuları yoldan geçen herkes eleştiriyordu. bunun övülecek bir yanı yok ki. uğur işini iyi mi yapıyor sen ona bakacaksın. iyi gazeteci mi? bana göre iyi gazeteci. iyi bir futbol sever mi? evet iyi bir futbol sever. futbolu iyi mi biliyor? bence evet. burada sırf galatasaray'lı diye adamı göklere çıkarmaya gerek yok. dursun özbek yönetimini yerin dibine sokmak marifet mi? bu sene de yaptıkları işi takdir ediyorlar. bunu övmek garip mi? bir insan neden galatasaray'ın sesi diye övülür ki onu da anlamıyorum.

    yarın öbür gün bazı yorumlarıyla birçok kişi yine uğur'a uyuz olacak. kimi de bazı yorumlarından dolayı çok sevecek bu böyledir. ben kendisini severim ama ne yazık ki artık tv'de dinlemeye tahammülüm yok kusura bakmasın. biraz da kendisine öz eleştiri yapsın. en azından biraz daha sakin kalabilir. kimsenin de sesi olmaya ihtiyacı yok. işini düzgün yapması yeterli zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın