• 48
    taraftar falan değildir, taraftar dediğin şey bu değildir. maç boyunca sosyal medyada takılan, fotoğraf falan çeken, birileriyle mesajlaşan adam siktirsin gitsin bu kadar net. iğrenç bir görüntü oluşturuyorsunuz, kimse de bana ''öyle keyif alıyor, parasını vermiş'' masalını okumasın kalbini kırarım.

    lan ben ekran başında kafamı çeviremiyorum adam stada gitmiş telefonlar oynuyor ya. futbolcuları izle, teknik ekibi izle, stadı izle lan sen 'galatasaray taraftarı' isen orası senin için cennet gibi bir yer. bari orada bırakın şu telefonlarınızı. bir futbolcumuz taç kullanıyor, arkadaki görüntü şu: telefona bakanlar, fotoğraf çekenler ve maçı izleyen birkaç kişi. yemin ediyorum onun için dayak yeseler üzülmem bu kadar net açıkçası.

    ingiltere'de maçı izleyen adam bile sakin izliyor ama izliyor, kendini oyuna vermiş. bizim ülkedeki stadyumlarda herkes şov peşinde. sadece bizim taraftar da değil, bütün ülkede böyle. bana kalırsa stadyum girişlerinde tehlikeli maddelere, bozuk paralara bakılacağına telefona bakılsın. iş o raddeye geldi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın