• 71
    trabzonspor birçok yavaş orta saha oyuncusunu barındıran bir takım. abdülkadir haricinde topla kateden, çabuk bir orta saha oyuncuları yok. bu sebeple orta sahayı kalabalık ancak iki ceza sahası arasını etkili oynayabilen oyuncularla çıkacağımızı düşünüyorum. selçuk oynamayacaktır.

    hücum şablonumuz;
    ------------- fernando ------------
    n'diye ---------------------- tolga
    ------ feghouli ----- garry-------
    ---------------- gomis --------------

    şeklinde olacaktır. feghouli'nin 11'e girmesinden önce garry - belhanda ikilisiyle oynadığımız oyuna benzer bir oyun bekliyorum. sürekli ters top yaparak, zaten ağır olan trabzon orta sahasını rahat elimine edebiliriz. trabzon'un bek oyuncuları da çok bindiren oyuncular olmadığından maçı rahatlıkla yıkabiliriz rakip sahaya. stoper tandemi de iyi değil bunların. gomis iki tane atar. ağırlar çünkü. gomis atmasa bile garry - feghouli ikilisinin içeri yaptığı dribblingler sayesinde pozisyon bulacağımız kesin.

    ulan trabzon baya kötü takımmış. hücumdaki atletiklik defans kısmında yok. zaten o yüzden kötüler. 3 tane gol attıkları maçta alanya dikine hızlı oynayarak 4 gol attı bunlara. akhisar 6 attı yav. teknik direktör değişti ama oyun yapısı ve oyuncular değişmedi. eldeki malzeme bu. hazır bu kadar yazmışken skor tahmini de vereyim.

    7-1 galatasaray galibiyeti. gomis 4 tane gol atar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın