• 55
    https://bsgspor.files.wordpress.com/...164_606829759_n1.jpg

    http://i.internethaber.com/..._gokhanzan_tevez.jpg

    öncelikle bu sene akıyor maşallah. şu ana kadar her şey istediğimiz gibi gitti. yani 9 maçta 7 g 2 b dışında rakiplerimizin ekstra puan kayıplarıyla fener'e de, beşiktaş'a da 8 puan farkla 10. haftaya girmek çok büyük bir avantaj.

    bu avantajı ligin ilerleyen bölümlerine* de taşımak ve o maçlarda oyun planı avantajını da alabilmek için bu maçtan kayıpsız çıkmak çok önemli.

    henüz öyle bir maç oynamadık ama başakşehir'e veya beşiktaş'a karşı puan avantajıyla ileride basmak zorunda olmadan, rakibin hatasını bekleyerek ve oyunun belli bölümlerinde zorlayarak skoru almaya çalışmak bizi oldukça rahatlatabilir. (2 yıldır beşiktaş'ın yaptığı)

    trabzonspor'da burak yılmaz yok. keşke olsaydı demek doğru mu bilmiyorum ama bizim defansın arkasına sarkabilecek bir oyuncu olduğu gibi, trabzonspor'un kendi sahasından çıkarken de pas opsiyonu olamayan, top tutamayan bir adam oluşuyla da oyunu bozuyordu. rodellego çok daha iyi bir forvet bence.

    en önemli eksikleri kucka olacak, bence bu açıdan şanslıyız, orta sahada gücümüzü hissettirebiliriz. bir de sol bekleri mas sarı kart cezalısı. bizim sağ tarafı düşününce yine en çok sevindiğim durumlardan birisi mas'ın olmayışı oldu.

    yine ankaralı hubocan da sakattı, son durumu net değil, oynayabilir de olmayabilir de... oynamazsa ve yine mustafa akbaş-uğur tandemi oynar o zaman da gomis net bir şekilde çok baskın olup, gol atacaktır.

    durica da aşırı formsuz ama en iyi stoperi aslında trabzonspor'un durica. fakat kim oynarsa oynasın stoper bölgesinde bir uyum yok. zaten evlerindeki son 2 maçta 10 gol yiyen bir takımdan bahsediyoruz. sıkıntı olduğu aşikar ama bizim maçta daha konsantre olacaklardır tabii.

    sosa cezasını hafta içi tr kupasında çekiyor, çift sarıdan atıldı ama yusuf yazıcı direkt kırmızı kart gördü, son adamı düşürdüğü için. her ne kadar alper potuk'la direkt kırmızıya 1 maç verildiği görülse de, yine fener'den neto bjk maçında son adamı indirince 2 maç ceza almıştı. bunun cezası en az 2 maçtır. aksi yine tff'nin oyunu olur. 2 maç ceza alırsa ki almalı bizim maçta oynayamıyor.

    bizde ise belhanda olmayacak. tolga'nın yokluğu kadar etkileyeceğini düşünmüyorum.

    aslında ben rodrigues ile başlayıp

    ----------------muslera---------------
    mariano-maicon-denayer(serdar)-linnes
    ---------fernando-----tolga------------
    -feghouli--------ndiaye--------rodrigues-
    ------------------gomis------------------

    onbirini istesem de duran topları da kullanan belhanda'nın yerine yine duran top ustası (u: :( )selçuk'u seçebileceğini düşünüyorum. çok da laf etmem.

    o zaman,

    --------------muslera---------------
    mari-maicon-denayer(serdar)-linnes
    --------------fernando---------------
    --------ndiaye----------selçuk--------
    feghouli--------------------------tolga
    ---------------gomis-----------------

    görebileceğimizi düşünüyorum. yani deplasmanda taraftar baskısı da yokken oynatabilir.

    orta sahada trabzonspor'a top göstermeyeceğimizi düşünüyorum. oyun olarak ezebileceğimizi de düşünüyorum. arkaya adam kaçırmazsak, bireysel net bir hata olmazsa bize kolay kolay gol atamazlar gibi duruyor.

    abdulkadir bizim sol tarafı felç edebilir, o çocuğa dikkat edelim yeter ben 0-2 gibi bir skorla kazanmaya yakın olduğumuzu düşünüyorum.

    dilerim öyle olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın