resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 4138
    ben bu adam yüzünden sözlüğü bırakıyordum, şimdi desteklenmesi gerektiği görüşündeyim. 10 yeni transferle, itin götüne sokulan tolga'dan x faktör gizli forvet, serdar aziz'den stoper performansı alan ve dahası 9 haftada 7 g 2 b alan hocayı desteklemek benim boynumun borcudur.

    fatih terim 3. gelişinde eboue'yi sol kanatta, orta sahada, sabri'yi yine orta sahada oynatmıştı ligin başında. lige de öyle çok iyi girmemiştik.

    tudor'un eksiği çok, kabul ediyorum ama oyuncular kendisine inanıyor, ve takım iyi çalışıyor, bakın bu çok önemlidir. istediğin kadar profesyonel ol, hoca için de oynar oyuncu. yoksa barcelona, r.madrid falan hiç hoca değiştirmezdi.

    kaldı ki ligdeki performansı şu ana kadar gayet iyi. diğer takımları saymıyorum şampiyon olabileceğine de inanmıyorum, rakiplerimiz olan fener'le, beşiktaş'a 8 puan fark koymuş. konya, antalya, bursa deplasmanları, içeride fener maçı geçti.

    şu ts deplasmanından da 3 puan alırsak ki çok inanıyorum, önümüz açık. derbiyi kazanamadığımız üzerinden eleştirilecekse de maçın başında oynadığımız oyun ortadayken, serdar'ın sakatlığı tüm hazırlığı, planı, emeği piç etti. ona rağmen oyun dengedeydi ve 2.yarıda yüklenirken, penaltımız verilmemişken, tam maça ağırlık koymuşken 10 kişi kaldık. bu saatten sonra da 8 puan gerimizdeki fenerbahçe pozisyona giremedi. maçı da kaybetmeyerek, bence iyi iş çıkardı.

    bazı şeyleri sanırım çok kolay sanıyoruz biz. biraz da şımarıklık var bizim taraftarlarda. 2 yıldır neler yaşadığımızı unuttuk sanırım. yoksa şu tarihte, böyle eleştirilerin bize bir katkısı yok.

    elimizdeki en iyi seçenek şu an hoca. ben bıktım sürekli hoca değiştirmekten. zaten bunu gerektirecek bir şey de yok.

    saçma sapan bir döneme girilmediği sürece de destekleyeceğim, ben bir ışık gördüm elimden geldiğince de o ışığa ulaşmak için yardımcı olacağım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın