resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 1597
    22 ekim galatasaray fenerbahçe maçında atilmasinda tek sucu ilk sari karttadir. o da asiri hirstan oldu, ki dunden sonra onu bile tartisirim. ikinci sari kart ise tamamen tarik ongun - cuneyt cakir ikilisinin bir diger tetikciligi. analiz yapildi her kanalda, temas var bir, ustune belhanda topa bakarken ayagi kameni'nin ayagina basinca ikisi de dengeyi kaybedip dusuyorlar. burada belhanda'yi linc etmek; tarik ongun gibi bir koyu fenerbahceli tetikciyi aklamak ve mesrulastirmak olur. bu kirmizi da en az calinmayan penalti kadar komiktir.

    yahu daha bu ulkede dun* caner erkin denen adam hakeme o ve c'li kufuru suratina suratina etti, yetmedi golden sonra koyduk tarzi bir hareket yapti oyundan atilmadi. yine bu sezon icinde quaresma gitti hakeme omuz atti yere yuvarladi kart bile gormedi. bu ortamda belhanda'ya saldirmak basli basina yanlis. bu kadar aleni cifte standartin oldugu yerde futbolcumuza kim olursa olsun sahip cikalim. malum macta atilan fernando, mariano da olabilirdi ki cuneyt fazlasiyla zorladi ikisini de.

    ha bir sinir kontrolu vs. uygulanacaksa bu olabilir, fazla gergin macin bazi bolumlerinde. bu da muhtemelen istedigi cizgide performans verememesi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın