resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 1594
    kendisini sene basından beri elestiren biri olarak - ki o zamanlar gerek sözlük, gerekse sosyal medya adamın aslında ne kadar modern oyuncu tipi oldugunu falan söylüyordu - insanların bu acımasız elestirilerini gördükce az kaldı fanı olacagım oyuncu.

    insan oyuncusuna bu kadar kolay 'hain' der mi lan? ne yapmıs bu adam? altı üstü bir derbide vasat top oynamıs, haksız yere oyundan atıılmıs, bir de valbuena ile gereksiz yere gerginlik cıkarmıs. bu kadar. bunun yüzünden 'hain' denir mi lan bir adama?

    baslayacagım bu sertliginize, yanar dönerliginize artık ya. 5 hafta önce 'selcuk kadro dısı bırakılsın kampanyası' yapıyordunuz, adam bir mac 60 dk iyi top oynadı, sonra gelip tudor'a 22 ekim 2017 galatasaray fenerbahce maci'nda oyuna selcuk'u almadı diye sövüyorsunuz.

    yeter ulan yeter. 2 macta pasa ilan edip, 2 macta hain yapmayı bırakın artık. nasıl taraftarlarsınız ya? her puan kaybında gelip birinin kellesini istiyorsunuz, birini hain ilan ediyorsunuz, birinin kadro dısı bırakılmasını istiyorsunuz.

    vallahi siz egitilmezsiniz ya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın