resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 1587
    ilk 9 hafta itibarıyla takımın performans olarak en kötüsüdür. bunu, burada yazılanın aksine sneijder ile kıyasladığım için bu şekilde yargılayarak yazmıyorum. sneijder, bu sezon bu tempolu oyunda 4 maç üst üste oynasa, 5. maçta muhtemelen kalp krizi geçirirdi.

    tudor'un sisteminde bu tarz bir adama ihtiyaç vardı anca bu adam belhanda mı olmalıydı o tartışılır.

    tekniği ya da kapasitesi için bir şey diyemeyeceğim ancak kusura bakmayın ama bu adam iki metreye pas atamıyor ya. har maç en az üç tane hiç abartmıyorum, kolay pozisyonda iki metreye atamadığı pas var.

    ilk kontrol dediğin şey, mustafa sarp'tan hallice. yahu sen nasıl teknik bir adamsın delikanlı. top, sert ya da yumuşak gelsin hiç fark etmiyor, %60-70 oranda o kontrol esnasındaki ilk dokunuşu öyle kötü yapıyor ki top ayağından bir miktar açılıyor. bazen direkt rakibe doğru gidiyor.

    tamam koşuyorsun, mücadele ediyorsun da arkadaş yani bu kadar top kaybını beş kişiyi çalımlarken yapıyor olsan anlayacağım ama her maç en az 5 top kaybını ya iki metreye atamadığın pastan ya da kontrol edemediğin toptan yapıyoruz.

    üstüne bir de lakayt. en olmayacak, en kötü tercihleri yapmak konusunda müthiş bir yetenekli.

    bütün bunları gol ve asist sayısından bağımsız söylüyorum. yoksa ndiaye gol ya da asist yapmadı ama kendisinden daha faydalı bence.

    bu arkadaşın çok belli ki mental problemleri var. en sevmediğim topçu tipi amk. mental problemleri, konsantrasyon sıkıntısı sebebiyle iki metreye pas atamayan topçu. ndiaye oynasın bir kaç maç yerine bence. bir de öyle deneyelim. ayrıca pozisyonundan bağımsız biraz fazla mı sarı kart görüyor onu da bilemedim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın