• 426
    ligin açık ara en sistemli, en sıkı oyun olanı olan, ve kadro uyumu en yüksek olan takımı. açıkçası avrupa standartlarında bile denebilir şu özellikleri. bambaşka bir oyun oynuyorlar, özellikle bu tarz büyük maçlarda gerekli konsantrasyonu sağladıklarında. imrenmemek elde değil, oyuncu seçimleri de bu plana göre yapılmış ve istediklerini yedeklerle dahi yapabiliyorlar. abdullah hoca türk futbolunda daha önce yapılmayan bir iş yapıyor bu bakımdan, kulüp geleneği ve taraftarı olan bir yer olsa, ligi domine de edebilecek duruma gelebilirlerdi bana kalırsa.

    adebayor ligde takımının oyununa en iyi katkıyı yapan forvet oyuncusu. stoper ikililerinin ayakları çok teknik, emre - mossoro - mahmut benzer özellikli ve çok iyi pas dağıtabilen, pırpır tip ortasahalar. yapacağımız maçlar nasıl olacak merakla bekliyorum, umudum bu tarz pas oyunu oynayan rakip görünce bizim de kalitemizi artıracağımız yönünde.

    son olarak abdullah hocanın takımlarının eskiden kalma ''zaman geçirme ve yere yatma'' alışkanlıkları vardı. sanıyorum insanların hafızada bunlar yer ediyor hala ama 23 ekim 2017 beşiktaş başakşehir maçında beşiktaş taraftarının sinirlendiği kadar bir şey yaptıklarını düşünmüyorum, ezberden tepki veriyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın