• 33
    tüm ülke tökezlememizi bekliyor malum, sonra hemen yapıştıracaklar ''ciddi rakip olunca dağılmalar başladı'' diye. 22 ekim 2017 galatasaray fenerbahçe maçı ciddi bir testti, geçemedik ama sınıfta kaldığımıza da asla katılmıyorum. bu deplasman erteleme sınavı kıvamında olacak. gereksiz baskı yaratmak değil kastettiğim, ama açıkçası biz galatasaraylıların bile görmeye ihtiyacımız var takımın reaksiyonunu. çünkü cidden tanımıyoruz takımımızı tam olarak, sadece tahmin ve beklentilerimiz var. bunlara ek olarak ise 2 yıldır hiç bir büyük maç kazanamamamızın vermiş olduğu hırs var. bu yüzden makul görülmeli şu anki taraftar gerginliği, takıma duymuş olduğumuz güvenin boş yere olmadığını onlardan da görmek istiyoruz ve 3 önemli deplasmana gideceğiz üstüste. kağıt üstünde de en az zor olanı bu maç.

    tekrarlıyorum, bu yılki sahaya dağılış ve kanatları kullanış şeklimizi çok beğenen ve üst düzey bulan biri olarak, gol atamadığımız maç sayısının çok az olacağını düşünüyorum. bu haftayı boş geçtik ama trabzon'a karşı bir şekilde skor yapacağız. son yıllarda bize karşı ilginç bir motivasyona giren rakip takım ve seyircisini ise hesaba katarsak, yeni hocasıyla da hırslı oynayan bir trabzon olacaktır. burada savunmamız da kritik olacak. fener derbisindeki sağlam duruşumuz, bu hususta güven verdi. ben bu yılki takımdan da rakip tribünden etkilenmelerini, pısmalarını beklemiyorum, asıl hayal kırıklığı bu olur kendi adıma. 11 tane duygusuz, işini yapmak isteyen oyuncumuz var bana göre. hakikaten aralarında en duygusal adam tudor, paniğe gerginliğe kapılabilen. umarım o da sakin durur, çünkü top oynanırsa, biz herkesi her yerde yenebilecek, fark yaratan oyunculara sahibiz. muslera, mariano, fernando, feghouli ve gomis, mevkilerinde ligin en iyilerinden, şüphesiz.

    belhanda'nın yokluğunda selçuk takıma dönecektir, en son görüntüsü iyiydi ve umarım tekrar katkısını verir, açıkçası belhanda'yı kesebilir bile önümüzdeki maçlar için, eğer iyi değerlendirirse. son olarak ise sol bekte linnes'i görmek istiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın