resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 1584
    dünkü 22 ekim 2017 galatasaray fenerbahçe maçı'na kadar kötü performansı modern 10 numara falan diye savunuluyordu, ben bunları avuntu görüyordum biraz. yani bu kadar skor katkısı kısır olan modern 10 numara falan olmaz arkadaşlar. attıgı kilit pas sayısı yüksekti evet. o iyi bak. valbuena kadar atmıstı istatistiklerde ama orda bir fark vardı. valbuena %85 pas isabeti ile oynarken bu arkadas %74le falan oynuyormus. yani bu az buz bir fark degil. cok düsük bu oran. yani cok pas hatası yapıyor cok.

    14 ağustos 2017 galatasaray kayserispor maçı'nda gomis'e bir asisti vardı. 'oha lan, adam ne guzel attı dedim'. sonra bir baktım linnes'i isaret ediyor. meger o pası linnes'e atmıs adam. ben orda 'eyvah' demistim iste. 'o pası linnes'e atan adamda cok yaratıcılık, oyun gorusu falan yoktur ama hadi bakalım' demistim. zaten ondan sonra da aman aman 1 pas daha attı, o da eylül 2017 antalyaspor galatasaray maçı'nda garry'e attıgı. baska akılda kalan pası yok.

    ama bence yine de sizler adamı çöp oglu çöp ilan edip abarttınız yine durumu. sakin. belli ki adamdan beklentiler revize edilmeli, kendisinden beklenen ve yapamadıgı islere de alternatif üretmeliyiz. ben halen kendisinin vurdumduymaz ya da gamsız oldugunu dusunmuyorum. kendisi teknigi ortalama olan, pasları ortalama olan, mücadele eden, yan topları, kornerleri cok iyi kullanan normal bir ortasaha. bunu kabullenip tepkileri de ona göre vermek lazım. adam çöp oglu çöp degil, idare ediyor iste. o kadar. 'eh iste'lik oynuyor geldiginden beri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın