*

  • 5249
    hukukçularının afedersiniz ama bi sike yaradığını düşünmediğim kulüp.

    kendisine 2 sene boyunca dört bir yandan fetöcü damgası vurulmaya çalışıldı, çalışılıyor. atv ve eniği olan a haber gibi kanallardan tutun 2. ve 3. büyük kulüplerin zevzek zevzek konuşan yöneticilerine, taraftarlarına kadar herkesten geldi bu ithamlar. ne oldu sonuç olarak? hiçbir girişimde bulunulmadı, hiçbir dava açılmadı bu kişilere.

    geçtiğimiz 2 yıl hakemler resmen ırzımıza geçti hem de kendi evimizdeki maçlar da buna dahil. birine düdük astıramadı. birinin kulağını çekemedi, gözünü korkutamadı. kulübün her branşta anasını siken, ülkeye rezil eden, milletten bağış dilenen özhan canaydın kadar da mı yüreğiniz yok?

    ben hem federasyon karşısında, kendine yönelik yapılan bu haksız ithamlar karşısında haklı olmasına rağmen dilsizi oynayan başka bir kulüp görmedim ya. oğlum anladık elitsiniz monşersiniz fasasınız fisosunuz da iki bi ses çıkarın be. bu kadar mı gebeş heriflersiniz siz? hiç mi gururunuz yok?

    aziz kaç kere şikeyle itham etti de delidir dedik geçtik tamam. ama bu fetöcü iddiaları ve her sene her önemli maçta aleyhimize yapılan hakem katliamları buramıza getirdi artık. hem de öyle he deyip geçiştirilecek mevzu da değil bunlar. hayır hem bunlara cevabınız yok, hem de sizi bu yüzden protesto etmeye kalksak ödlek gibi florya'ya toma göndertiyorsunuz hemen.

    ne sikim bi aristokrasi bu çözemedim ben.

    ülkedeki en güçlü ama bi o kadar da en pasif kulüptür. masabaşı oyunlarına ve spordaki diğer şerefsizliklere ikinci kurucumuz ünal aysal dönemi dışında, beşiktaş kadar bile sesinin çıktığı görülmemiştir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın