resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 4120
    22 ekim 2017 galatasaray fenerbahçe maçına 3'lü çıkardı diye tefe konuyor ama serdar çıkana kadar oldukça baskılıydık. takım maça bence oldukça iyi hazırlanmış hatta hoca da iyi hazırlanmış. evet 14 maç sonra fener'e gol atamayan ilk takımız ama 9 maçta 6 gol yiyen takım da biziz. kaldı ki uzatma dahil 20 dakika bir derbiyi 10 kişi oynamak kolay değil. biz o süreçte pozisyon vermedik.

    gomis 80'de çıktı eren girdi diye eleştiriliyor. o dakikadan sonra maçı kaybetmemek kritikti. gomis 80 dk boyunca rakip stoperlerle boğuştu. belki de olası bir zorlama ve sakatlığa mani olundu, oyundan alınarak. eren ise gomis gibi ileride top tutup, pres yapmaya çalıştı. ben zaten belhanda atıldıktan sonra 1 puana razıydım. hoca da öyle düşündü ki oldukça mantıklı.

    penaltımız verilse zaten belhanda atılmayacaktı, o zaman da bugün imparatudor diye tapılacaktı. bu kadar uçlarda olmayın ve tv.lerdeki yorumculara takılmayın. 3 hafta önce bursa'da yaptığı çılgınlık bugün bu puan farkını getirdi. oyunu okuması ve cesareti bence günden güne galatasaray seviyesine çıkıyor. kariyerinin en önemli sezonunu yaşıyor. şampiyon olursa efsane bir kariyere başlar. olamazsa 5 sene geriye gider.

    östersunds ve sneijder konularının olduğu gün yüzde yüz gitmesi gerektiği görüşündeydim. bugün ise mutlaka devam etmeli ve kendisine güvenildiğini bilmeli.

    9 hafta 7 g 2 b, 23 puan 2,55 puan ortalaması daha ne olsun.

    adama sahip çıkın ve işini yapmasına izin verin. şu anda ne bir şey kazandık ne de kaybettik ama iyi yoldayız. 10 kişi kalan rakibine gol atamayan 8 puan farkı koruyanlar bugün mutlular.

    her geçen gün üstüne koyan 3 aylık takımı herkese korku salıyor. kendisini rahat hissetmesini sağlamalıyız ki rahat çalışsın.

    çok eksiği var ama öğrenmeye açık. 10 yeni transferle bunları yapmak kolay değil, bence biraz daha kuvvetli bir desteği hak ediyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın