resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 4119
    22 ekim 2017 galatasaray fenerbahçe maçında;

    1- latolevici'yi oyundan çıkarmamasını anlamıyorum. kendisinin beğendiğim özelliklerinden birisi forma adaletiydi ve açıkçası hayal kırıklığına uğradım. lato biraz kötü oynasa hadi neyse ama gerçekten rezalet bir günündeydi ters toplarının hemen hemen hepsi isabetsizdi. zaten bahtsız mariano'ya atılan 10 pasın 7'si isabetsizdi.

    2- takımın savunma organizasyonu ve kondisyonu bence ligin en iyisi. tudor'u bu konuda tebrik etmek gerekiyor. maçta belhanda atılmasaydı son 20 dakika baskımızın daha da artacağını düşünüyorum.

    3- hücuma çıkışlar ve organize atak sayısında sıkıntı var. gomis ceza alanında yalnızları oynuyor. belhanda ( her ne kadar kendisinin sevenleri eleştirenlerin futboldan anlamadığını iddia etse de) etkisiz oynuyor ama kırmızı kart görmese herhalde her maç 90 dakika izleyeceğiz. tudor'un forma adaletine olan güvenimi yitirme sebeplerimden 2.si belhanda.

    tudor'un galatasaray'ı şampiyon yapabileceğini düşünüyorum ama bazı arkadaşlar kendisini övmenin dozunu abartıp eleştirenlerin futbol bilgisini sorguluyor.
    22 ekim 2017 galatasaray fenerbahçe maçında hakemin muhakkak sonuca etkisi oldu ama elinizi vicdanınıza koyun 50 bin seyircinin önünde gerçekten kaliteli bir kadro ile her fırsatta alay ettiğimiz aykut kocaman'dan çok bir farkı var mıydı?
App Store'dan indirin Google Play'den alın