• 5760
    bir şeyler yapması gereken taraftar grubu.

    arkadaşlar, stada selfie çekmek için gidiyorsanız gerek yok. ben sizi (hanginiz isterseniz) photoshop'la eklerim stadda bir fotoğrafa sanki orada hatta coşkunun tam ortasında gibi olursunuz. maç başlamadan önce bunu yapmak isteyebilirsin ve bu da normaldir. ama sen maç başlamış, oynanırken takımına destek vermek yerine senden metrelerce uzaktaki bir şeyi bilmem kaç megapiksel telefonunla çekmeye neden çalışıyorsun ya? ne geçiyor eline?

    yapmayacak mısın tezahurat? kurmayacak mısın baskı? ya bak parası benden, git nevizadeye içe içe izle maçını. istediğin tüm arkadaşlarını falan topla, selfie'ni çek, muhabbetini yap, maçını izle bırak git. stadda bunu nasıl yapabiliyorsun ya? nasıl içine siniyor o maçta ses çıkartmadan oturup maçını izleyip gitmeye abi ben anlamıyorum ya anlatın lan bana! bok mu var instagram'da twitter'da facebook'ta bilmem nerede? neyin amacındasınız abi? neyin havasındasınız? kime hava yapıyorsunuz? ne geçti elinize lan hava yapınca?

    arkadaş sami yen'de gömdünüz o taraftar ruhunu, bomboş bir insan topluluğu olarak geldiniz türk telekom'a. keşke hiç çıkmasaydık ulan sami yen'den. yine 25 bin kişiye oynasaydık da tribünde ruh olsaydı.

    tribünde çektiğiniz selfie'lerinizde boğulun! orada attığınız twitlerde, yaptığınız saçma paylaşımlarda kaybettiniz bu taraftarlık ruhunu! sizin yerinizde olup boğazını patlatmak isteyecek milyonlarca insanın ahı var hepinizin üzerinde. yazık.

    bir de baskı kurmayı hakeme tribünden su şişesi atmak zanneden aveller çıktı! sen maç boyunca sus, adam doğal olarak aldığı talimat gereğince penaltıyı vermez. verse 1-0, fener atabilecek mi başka penaltı pozisyonu olacak mı bilemez ve vermez çünkü talimatı bu. sen o baskıyı kurarsan, o tepkiyi maçın ilk saniyesinden verirsen hakemin üzerinde penaltı olduğunda "başlarım talimatına bunlar beni çıkartmaz staddan" düşüncesi oluşturmazsan adam da vermez. ama adam vermedi diye şişe atmak ne ulan? taraftar dediğinin tribünde takıma faydası olur, sizin zarardan başka hiç bir şeyiniz yok!

    yani ultraslan'a kızıyoruz ediyoruz ama kale arkasındaki o 200 kişi olmasa stadda taraftar yok zannedersin! ayıp arkadaş utanmıyor musunuz halen? laf geldin mi taraftarlığa mangalda kül bırakmazsınız! mangal söndü ulan söndü haberiniz yok! ben utanıyorum sizin yerinize lan ben! bu kadar mı saçma bir hale büründü bu taraftarlık dediğimiz şey?

    gitmeyin stada! böyle olacaksa gitmeyin! 200 kişi zaten gider, o 200 kişi bağırıyor. etkisiz eleman olarak en azından stadı ve taraftar adını kirletmeyin!
App Store'dan indirin Google Play'den alın