resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 1576
    gördüğü kırmızı * evet, hakem saçması. yani cüneyt çakır'dan başka kimse veremez o kartı.

    ama, oyunun içinde öyle bir kayboluyor ki anlamı yok yani bazı zamanlarda. bu zamana kadar hep savunduk ama, artık hatalarını da söylemek lazım.

    etkisiz. yani gerçekten etkisiz.
    bakın, şu ısı haritası = https://i.hizliresim.com/Qp74jV.jpg
    şu da kendisinin pas ağı = https://i.hizliresim.com/Ayk0jX.jpg
    kıyaslama yapmak saçma olacak belki ama şu da fernando muslera'nın pas ağı = https://i.hizliresim.com/ROPbjj.jpg

    yani kendisi maçtaki pasların %6,9'una etki etmiş. kalecimiz fernando muslera ise %6,2'sine. yani muslera kendisinin pozisyonunda oynasa da olurmuş, bu kadar olurmuş ama olurmuş. 24 pas yapmış %66,7 isabet.

    ne anlamı var o zaman sahada olmasının? bence yok. olmasa da aynı zaten, çok şey değişmeyecek hücum anlamında. savunma anlamında belki eksikliği hissedilebilir, pres etkisinin olmaması evet düşürür bizi.

    yerine selçuk inan bile oynasa (ki sondan bir önceki olasılık odur benim görüşümde, son yasin olur) kendisinin en az 3-4 maç kulübede olması ve "oynamazsan bu takımda yerin yok" mesajı verilmeli. yerine garry akla gelen ilk alternatif şüphesiz bu kısıtlı kadroda. ki cezalı olduğu trabzonspor maçında ya garry ya da selçuk oynayacak.

    hücum anlamında etkinliğini arttırması gerekmekte. sonuçta 8 milyon euro para verildi kendisine, bana ya 8 milyon euro'luk hücum ve savunma etkinliği verecek (ndiaye örnektir) ya da başka şekilde buradaki zarar karşılanmak zorunda ki çözüm satışı olur gibi geliyor o da zor bu performansla.

    umarım düzelir, umarım etkinliği artar. ama pek de zannetmiyorum...
App Store'dan indirin Google Play'den alın