resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 4115
    kendisi ile ilgili bugun sözlügün yangın yerine dönecegini düsünmüstüm ama neyse ki aklı selim davranmıs genelimiz.

    sakin kafa ile dusununce 22 ekim 2017 galatasaray fenerbahçe maçı'nda ben kendisine pek de bir fatura cıkarmadım.

    cok kötü oynamadık. özellikle ikinci yarı kırmızı görene kadar iyi is cıkardık, fener kalemize bile gelemez olmustu ama kırmızı kart her seyi bozdu. kırmızı gelmese gol geliyorum diyordu.

    cok duran top, yan top kullandık. normalde onlardan en az birini atardık biz ama olmadı, girmedi.

    maca 3 stoperle cıkıp, serdar sakatlanınca ahmet'i almamasını da anlıyorum zira ahmet'e o kadar guvenmiyor. biz de guvenmiyoruz malum. bir eren degisikligini cok anlamadım ama gomis yoruldu mu ne olduysa artık. hos gomisin yorgun hali, erenin diri halinden daha diri gorunuyor ama olsun artık.

    dk 89'da da baktın yenemiyorsun, 10 kisi kalmıssın, ahmet'i almak mantıklı artık. zira maglubiyette fena yangın yerine dönebilirdi kulup. o saatten sonra beraberlige fit olmak mantıklı.

    takım isabetli sut yemeden, tek pozisyon vererek macı bitirdi. 10 kisi ileri cıkamadıgımız zamanlarda bile pozisyon vermedik hic. o kısım güzel.

    hakemin penaltımızı vermemesi ayrı rezalet, belhanda'yı atması ayrı rezalet ama en cok da sertlige izin vermemesi bizi bozdu. sürekli oyunu durdurdu, fren oldu bize. en ufak mudaheleye faul verdi.

    benim tek beklentim 9 hafta gecti, oyuncuların bireysel performansını yükseltti hoca ama organize atak gelistirmede sıkıntımız var. iyi oynuyoruz ama dogaclama oynuyoruz. organizasyonu artırması lazım artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın