• 4751
    22 ekim 2017 galatasaray fenerbahçe maçında ihaleyi almasi gereken esas topluluk. simdiiiii

    1- pasiflik: siyasetcisinden, spor medyasina takim hafta boyu hedef edilirken, bicaklar bilenirken gik demediler. yetmedi; fenerbahce'nin firat aydinus atanirken oynadigi psikolojik cuneyt cakir oyununa seyirci kaldilar. sonuc; galatasaray bicildi, bjk ve fb'ye karsi kazanamama rekoru kirildi. al madalya yap boynuna tak dursun.
    2- bilet mevzusu: akillarinca ''ek gelir'' elde edecegiz diye ortaya attiklari sacma sapan 3 mac 1 bilet; onu da fahis fiyata gecireyim politikasi sayesinde atmosfer diye bir sey olusmadi. kendini paralayacak universiteli gencler dururken o fiyatlari odeyip elit takilacak seyirciler toplandi tribune. tiyatro izler gibi izledi taraftar maci; mac boyu fenerbahcelilerin tezahuratlari kac defa bizimkileri bastirdi. al o paralari havuz yap yuz icinde dursun.
    3- sessizlik: adim gibi biliyorum ki; 2 goygoy haric cikip tekiniz dahi somut bir harekette bulunmayacak bu cuneyt'e karsi.

    bu macin katillerindensiniz. unal aysal'in dedigi gibi; dursun senden asla birinci adam olmaz. kazansaydik da ayni seyleri yazacaktim. 3 sezondur bu takim sahipsiz. cuneyt bu kadar rahat biciyorsa sebebi bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın