• 248
    (bkz: sezonun en önemli maçı)

    form, kalite, moral, stad, atmosfer vs. her anlamda onlardan üstünüz. onların tek avuntusu derbi maçlarında şans faktörünün onların yanında olması. birkaç örnek var ama sadece bir tane söylemem gerekirse, mesela 10 net pozisyona girdiğimiz maçı 2-1 kazandılar.*

    takıma güvenim tam. zaten belirsiz tolga hariç kimlerin oynayacağını hepimiz biliyoruz. ben bu maçın öncesinde tribünden bahsetmek istiyorum. 50.000 aslan stadı dolduracak doldurmasına da önemli olan maça olumlu anlamda etki etmek.
    1- top bizdeyken bayık tezahüratlar yerine coşkulu tezahüratlar söylenmeli.
    2- en önem verdiğim şey top rakipteyken olan kısım. burda seyirciye çok iş düşüyor. rakibi boğacak şekilde gürültü çıkarmalı.
    3- oyuncu top kaybedebilir, şut yerine pas verebilir, kötü şut çekebilir vs. ah'lar vah'lar yerine alkışla oyuncu motive edilmeli.
    4- rakip oyuncular oyunu soğutmak amaçlı her türlü çirkefliği yapabilir (yapar demiyorum) taraftar sakin kalmalı. ne kadar gerilim olursa ya da oyun durursa bu rakibin işine gelir. unutmayın maç ne kadar az durursa bu bizim lehimizedir.
    5- hani olurda yasin, sinan, selçuk (en az 30 dk oynar) oyuna girerse protesto edilmemeli, en azından bu maç özelinde. bir oyuncuya gösterilen tepki otomatikman bütün takımı etkiliyor.
    6- sabırlı olunmalı.

    muslera, mariano, maicon, serdar, linnes, ndiaye, fernando, feghouli, belhanda,tolga, gomis şeklinde çıkıp önde baskıyla başlarsak daha mantıklı olur. igor tudor da umarım alnının akıyla çıkar bu maçtan.

    ve son olarak (bkz: içim rahat etmiyor)
App Store'dan indirin Google Play'den alın