• 219
    ilk yarim saat çok önemli. ilk yarim saatte bulunacak birden fazla gol, rahat bir galibiyet almamiza sebep olacaktir. gol geciktikçe taraftar stres yaparsa, bu oyunculara olumsuz yansiyabilir. fenerbahçe ile degil, real madrid ile oynadigini dü$üneceksin. zira fener çiki$ ariyor ve kar$isinda son on yilin en iyi galatasarayi var.

    derbilerde psikoloji çok önemlidir. sakin kalan, sinirlerine hakim olan ayakta kalir, alni dik sahayi terk eder.

    gomis'e büyük markaj uygulanacagini saniyorum. dolayisi ile goller daha farkli ayaklardan gelebilir. burada da maicon ön plana çikiyor veya feghouli. galatasaray baskili oynayacak ve ceza sahasi önünde (sneijder olmadigi için) faule maruz kalacaktir diye dü$ünüyorum. oralardan kaleye yakinsa selçuk ile etkili olabiliriz, yoksa belhanda'nin tehlikeli ortalarinda ileriye çikan maicon'la tehlike olu$turabiliriz.

    feghouli ve oynarsa tolga'nin ceza sahasi di$indan plaseleri ile kaleyi bol bol yoklamamiz gerekir. dönen toplari da gomis tamamlayabilir. cücü'nün atmosferi germesine mahal vermemeliyiz. %90i yabanci oyunculardan kurulu olan bu takima güvenim sonsuz. kesinlikle tahrik'e kapilmayacaklardir. öte yandan skor 1-1 ise ve son 10 dakikaya giriliyor ise ekstra riske gerek yok. berabere kal daha iyi. zira be$ikta$ da evinde ba$ak$ehir'i agirliyor. bir sonraki maçta trabzonu yener telafi edersin. her $ey yolunda giderken a$iri gazdan kaynakli bir maglubiyete hiç gerek yok.

    son olarak tahminim. gs 2-1 fb.
App Store'dan indirin Google Play'den alın