• 198
    işimizi yaparsak kazanacağımızı düşünüyorum. eğer fenerbahçe'nin tahriklerine kapılırsak kaybederiz. fener futbol oynamaya gelmeyecek kesinlikle. bizi bozup taraftarı sinirlendirip hem puan alamaya çalışacak hem de bize ceza kitlemeye çalışacak. futbolcularımız işine bakarsa zaten yetenek, kalite, fizik ve oyun yapısı olarak iyi bir takımız fenerbahçe'ye göre.

    maça içi aksiyonlara gelirsek, fenerbahçe büyük ihtimalle kapanacak ve sert oynayıp kontra ile gol bulmaya çalışacak. bizde taraftarın gazı ile bastırıp gol arayacağız. kilit nokta bence fernando reges ve tolga ciğerci. eğer ki tolga oynarsa 5 tane orta saha özellikli oyuncu ile orta sahada olacağız. fegg, belhanda, tolga saha içinde sürekli gezen oyuncular ve orta saha özellikleri olan oyuncular. burada asıl mesele fenerin kapanacağını düşünürsek kanatlara nasıl ineceğimiz. orta sahadan delmekte zorlanacağız diye düşünüyorum fenerbahçe'ye karşı.

    fenerbahçe'nin en tehlikeli silahı valbuena ve jansen. bu iki oyuncuyu oynarlarsa kilitlememiz gerekiyor. zaten mariano valbuena çekişmesi en çok beklediğim olay maça dair. öte yandan fernando reges de bizim en önemli kozumuz. eğer ki ortalamanın altında oynamazsa zaten fenerbahçenin bana göre şansı yok. diyelim ki kötü oynadı o zaman şartlar kötüye gidebilir. aykut kocaman da bunu öngörüp ozan tufan'ı fernando'nun peşine takacak bana göre, "sen bunu oynatma" diyecek. böyle bir senaryoda ise mesele ndiaye'nin ne vereceğine kalacak. bir diğer sıkıntımızda feghouli'nin hala fizik olarak hazır olmaması. oynadığı maçlarda adam kovalamadığını gözlemledim ki bu bizim takımın ana felsefesi şu anda. bu maçta ilk 60 dakikada skoru bulup, fegg yerine 60'dan sonra rodrigues'i oynatabilir tudor.

    bir de sorunumuz selçuk efendi bu maçta 11'e yazılır mı? son maçtaki performansı sebebi ile tudor bence bunu düşünecektir ve herkes gibi bende düşünmesini istemiyorum. umarım maçta oynamaz çünkü hala kulübün en zayıf noktası selçuk. sahanın demedim dikkat edin, kuülbün en zayıf noktası (dursun özbek bile son dönemde biraz topladı kendini).

    son olarak #yönetimistifa
App Store'dan indirin Google Play'den alın