• 594
    kendisinin siyasi kimliğinden hiç haz etmem. bununla birlikte, ortalama üzeri bir genel kültüre sahiptir. ara ara programda dikkat edin; filmlerden, akademik çalışmalardan, psikolojiden, kitaplardan örnek verir, bazı yanlış kelimelerin doğrusunu v.s. söyler. futbol bilgisi oldukça kısıtlıdır, ki kendisinin de futbol otoritesiyim iddiası yoktur.

    kendisi bugün galatasaray aleyhinde algı yönetimi çabalarına girebilir. burada suç kendisinde değil, algıları her oyunla değişen insanlarda. önüne ne konsa yiyenlerde. algı operasyonu, yönetimi lafından da nefret ederim. halk sürekli bir kandırılma, algılarıyla oynanma modunda. nasıl bir algıysa. neyse, rasim ozan da komik bir adam. ortalığı iyi "trolleyen", sinirleri zıplatan, yer yer liseli esprileri yapan, ara ara beni güldüren biri. ne siyasi kimliğinden haz ederim, ne de ciddi yorumlarını dinlerim. kendisinin de böyle bir iddiası yoktur zaten. adam o programa eğlenmek için katılıyor.

    eşi nagehan alçı sürekli cumhurbaşkanının uçağında gezen bir kadın. keza rasim de gazetelerde köşe falan yazan, epey para kaldırmış biri. adamın programda bulunma amacı sevimli gözükmek ve kendini eğlendirebilmek. şu adama tutup sinirlenmeniz, onun görüşlerini ciddiye aldığınızı gösterir bence.

    kendisine gülmek de kalitesizlik değil bence. mesela ben hem rasim'e, hem cem yılmaz'a, hem george carlin'e, hem de louis c.k. beyefendiye gülüyorum. konya'ya kaybeden fenerbahçe sonrası stüdyoya mevlana gibi gelen bir adam yani. komik, saçma, ciddiye almadan takip edilesi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın