• 2853
    -orta sahalarındaki yapıyı doğru analiz edebilirsek maçı çözmemiz kolaylaşır. josef'i bizim fernando'yu kullandığımız gibi kullanmaya çalışıyorlar. stoperlerin arasına girip derinlik oluşturuyor, geçen seneki kadar ileri çıkmıyor. bu da fener'i bildiğin 3-4-3 formasyonuna sokuyor.

    -orta ikilide yani josef'in önünde ozan'ın yanında dirar'ı kullanarak dikine giden adam eksikliğini kapatmaya çalışıyor aykut. esasen direkt alper'i kullansa aynı yola çıkar ama bu da gayet mantıklı bir çözüm. dirar'da bu özelliğinin yanında defans katkısı da veriyor. ozan da hem josef'e hem de dirar'ın savunma azmine güvenip sık sık rakip ceza sahasına koşular yapıyor. bizim tolga gibi.

    -giuliano ise fenerbahçe oyunu rakip sahaya yıktığında etkili olup, fener kaleden uzaklaştıkça sahadan kayboluyor. valbuena için bir şey demeye gerek yok. topu nerede alırsa alsın her an her şeyi yapabilecek biri. ndiaye'ye bence çok iş düşüyor.
    isla büyük takım beki için gayet yeterli noktada. ayrıca savunma yönü de kuvvetli.

    -sol bekleri kim olursa olsun, ismail veya hasan, sıkıntılı bölgeleri. hasan savunmada azimli olsa da hücum çıkışları çok iyi değil. ismail ise savunmada adeta bir el bombasıyken hücum katkısı fena değil.

    -stoperleri neto-skrtel ikilisi. sert ve fakat baskı altında hata yapmaya müsait adamlar. gomis'i muhtemelen skrtel'e vereceklerdir. neto daha çok savunmadan topu ilk çıkaran adam oluyor. belhanda ve feghouli gomis'i yalnız bırakmazlarsa buradan bir şeyler çıkarabiliriz.

    -gelelim forvete. soldado oynarsa çok sıkıntı yaşamayız bence. ama janssen oynarsa maicon şu ana kadar ki en sıkı maçını oynamak zorunda.

    -kadro kalitesi olarak totalde bunlardan öndeyiz ama işte derbi bu canlar. ne kadar analiz kasarsak kasalım birinin kıçına başına çarpar bir top bütün analizler, istatistikler çöpe gider...
App Store'dan indirin Google Play'den alın