resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 3994
    bir maçın sonucuna göre değerlendirilmemesi gereken genç ve çalışkan hocamızdır. fener maçının sonucu ne olursa olsun sahip çıkılmalı ve desteklenmelidir. takım içerisinde liyakatı, birlik ve beraberliği sağlayıp, takıma 90 dk mücadele edecek kondisyonu veriyorsa görevini 80% oranında yerine getirmiş oluyor. geriye sadece maç içerisinde oyuna göre müdahale etmek kalıyor. tudor'da bu saydıklarımın hemen hepsi mevcut.

    birlik beraberlik takımda var mı? var. gol sevinçleri birlik beraberliğin olup olmadığının en önemli kanıtıdır.

    90 dk mücadele edecek kondisyon var mı? var. bursa maçında 60 dan sonra dilleri dışarıda gezen rakip oyunculara bakın bir de bizim saldıran oyuncularımıza. bunun tek istisnası antalya maçıdır ki sebeplerini bir çok yazar arkadaş detaylarıyla daha önce yazmış.

    liyakat var mı? var. bir çoğumuzun keseceği serdar azize ısrarla görev vermesi, hepimizin kesemez kesin oynatır dediği selçuk'u kötüyken kesip, oyuna almasının tudor açısından en riskli olduğu bir dönemde oyuna alması. özetle kimsenin kara kaşına kara gözüne bakmıyor hoca, iyiysen oynarsın. son örnek de tolga çiğerci olsun.

    taktik disiplin ve oyuna müdahalelerini de bursa ve konya maçlarında gördük. bu konuda hala ispat etmesi gereken şeyler var. bu konuda da hoca bu güne kadar kusursuz ilerliyor.

    son not, iyiler her zaman kazanır. şansın bol olsun hocam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın