resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 3988
    2016 2017 transfer sezonu performansını, gelenleri ile gidenleri ile çok takdir ettiğim teknik direktörümüz.

    en çok eleştirildiği yanı sneijder'in gönderilmesi idi. ben bu hamleyi son derece yerinde buldum çoğu taraftarımızın aksine. benim sevdiğim tarzda bir 10 değildi sneijder. neden olduğunu da bilmediğim şekilde, belki yaşıyla belki kilosuyla belki isteksizliğiyle ilgilidir, hiç gol koşusu yapmıyordu son dönemde. batallanın yaptığı gol koşularının yarısını yapsa gönderilmezdi. savunma katkısı istemiyorum, ofansif orta sahamız gol koşusu yapmıyordu. elin batalla'sı kafa golü atıyordu bir elli boyuyla. kendisinin soyunma odası problemlerini inter'den transfer ettiğimiz dönemde okumuştum. ilk geldiği dönemde de kendisiyle ilgili tek çekincem buydu. inter bu adamı neden yaka paça göndermeye çalışıyor diyordum, sonu bizde de aynı oldu. demek ki burda suçlu birileri daha var, sadece tudor ya da yönetimi suçlamak doğru değil.

    gelenleri zaten tek tek açıklamama gerek yok, belhanda hariç herkes taraftarın gözdesi. ben belhanda'dan da memnunum şimdilik, daha da iyi olacağını düşünüyorum zamanla.

    geçen sene ligin ikinci yarısında oynadığımız maçlarda da oldukça beğenmiştim takımı. özellikle her ne kadar ikisini de kaybetmiş olsak da, beşiktaş maçında da fenerbahçe maçında da üstün top oynayarak kaybettik. o yüzden umutluydum kendisinden. ostersunds sonrasında bir çekinceye düşmedim desem yalan olmaz, ama kadro çok durağandı, yeni gelenlerle, kendi oyuncularıyla görmek, izlemek gerekir dedim hep. allah kendisinden razı olsun yanıltmadı beni. büyük ince iş gerekecek maçlardaki performansını da görmek gerekecek tabi kendisinin, ama takım disiplini, kondisyonu, dizilişi gibi temel konularda şimdiye kadar gerekeni fazlasıyla yaptı. elindeki oyuncu grubunu iyi tanıyıp hepimizin kazma dediği tolga ciğerciden aşırı fonksiyonel bir sol iç oyuncusu çıkardı.

    heyecanla takip ediyorum kendisini. kulübümüzle beraber yükselişini izlemek bana heyecan veriyor. umarım kendisini juventus'ta değil galatasaray'ımızla beraber juventus pozisyonunda görürüz dünya futbolunda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın