• 76
    küfür etmenin günah olmadığı günlere girmiş bulunuyoruz. *

    şimdi bu sezon * kadıköy de fenerin 2-1 kazandığı maç için genelde millet beşiktaş'ın nasıl kazanacağını filan düşünürken fenerin kazanacağını söylemiştim. bunu söylememin 3 sebebi var.
    1- maç kadıköy'de ve kazanmak için her türlü iğrençliği yapacaklarını biliyordum. beşiktaş bu iğrenlikte kendileri ile yarışamadı. 2. sebebi ise defans yapmak için ellerinde gerçekten iyi bir kadronun olduğuydu. ekici ve ozan'da orta saha rotasyonuna eklenince hücum işini de fena yapmadılar. maçı kazandıran bu ikilinin performansıdır bana göre. ozan ne kadar aptal olursa olsun arkasında 6 numara olan 2'li orta saha dizilişinde iyi bir 8 numara. fazlasını beklemek hayalcilik olur. ekici de iyi dönmüştü ve kendisini göstermek istedi. e kağıt kıvamında ki beşiktaş orta sahası karşısında rahatça dribling yaptı.
    3- şenol güneş'in bu maçta topu fenere vermeceğini bilmemdi. eğer topu fenere verip şl maçlarında olduğu gibi kontra atak yapsalar beşiktaş kevgire çevirdi feneri. daha az ama etkili atak ve fenerin ölümüne yan paslı oyunu hucüm oyuncularına muhteşem bir aktif dinlenme olanağı sağlar.
    bizim maça dönecek olursak;
    1-maç arenada ve o iğrençlikleri yapamazlar. kadıköy de olsa, bu provakasyonlara gelmeyecek bir oyuncu grubumuz var. en fazla acıyarak bakarlar. tıpkı 14 ekim 2017 konyaspor galatasaray maçın da gomis'in ali turan'a baktığı gibi.
    2- hele bir de tolga oynarsa bizim tempomuza en fazla 60 dk direnebilirler. oynamaması durumunda belhanda, ndiaye ve fernando'lu orta sahaya karşı da pek bir şansları yok. o bölgede üstünüz. hem teknik, hem zeka, hem fizik kapasite olarak.
    3- umarım tudor derbi planında, ilk 15 dk'lık dilimde kontrollü oyun tercih etmez. tam aykut'un istediği şey olur bu. eğer ilk 15'de baskı kurup gol bulduktan arkaya dinlenmeye geçersek ilk yarıyı önde kapamama şansımız çok düşük.

    son olarak; içim rahat etmiyor...
App Store'dan indirin Google Play'den alın