resim
Ergün Penbe
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:52
Uyruk:Türkiye
  • 304
    gündemde olan hamaset, kokuşmuşluk dolu konulara girerek bizleri şaşırtmış ve üzmüş olan galatasaray efsanesi.

    buz adam, bu konularda artık asıl söylenmesi gerekenleri, gerçekte bu durumun nasıl analiz edilip, nasıl sonuçlara ulaşılması gerektiğini sen aslında hepimizden daha iyi biliyorsun. sen bu kulübün efsanesi olurken, bu şimdi savunduğun adamların yaptığı hareketlerin hangisini yaptın? ya da yine senin gibi şu an bu şekilde konuşan takım arkadaşlarından hangi birini bunları yaparken gördük? hele özellikle senin bu konuda tam farklı düşünüyor olman lazım, sahadaki başarın dışında şu kadar kaynak ile araştırsak belki bir, bilemedin iki haberini buluruz.

    eleştirildin de gazeteci mi dövdün? dövdün de o zamanlar normaldi, şimdi mi anormal oldu? yoksa siz de "burası tam yeri" deyip levent özçelik'e falan saldırdınız da bizim mi haberimiz olmadı? hangi avrupa mağlubiyeti sonrası seni pişmiş kelle gibi sırıtırken gördük? ben senin adını herhangi bir prim pazarlığında da hatırlamıyorum? yoksa siz uefa kupası için canınızı dişinize takarken, hagi, popescu da helikopter mi bakıyordu?

    o kadar üzüldüm ki senin şu açıklamana. ya bana deseler gerçek profesyonel türk futbolcu göster tarihten, ilk seni sayarım. neyini bu adamların kendinle özdeşleştirdin de, böyle bir demeç veriyorsun. yabancının, sen iyi oldukça seni yerinden bile kıpırdatamayacağının "kemik" gibi yaşayan kanıtısın sen be ergün. sen iyi yabancılar ile harmanlanan bir türk takımının yazdığı tarihin bir parçası olan bir türk futbolcusun. uefa kupası finalinde topu yan ağlara gönderen adamsın, yanılmıyorsam ilk penaltıydı, bir allah'ın kulu çıkıp ilk penaltıyı bir yabancı atmalı mı dedi sana o gün? bırak bu hamaseti ya ne olur bari sen yapma!

    saha dışında bir olayı bile olmayan sensin, hatta o zamanlar bizim diğer futbolcuların verdiği bir röportajda ağırbaşlılığın, ananın ak sütü gibi helal kazandıklarını nasıl iyi yönettiğin aklımda, bulursam buraya eklerim. şurada yine ananın ak sütü gibi helal maseratini hangimizin gözüne soktun, o araba ile futbolu, galatasaray'ı, milli takımı boşlayıp karıya kıza yürüdün de (kaldı ki isteyen istediğine de yürür bu adamlar genç ama topunu oynamak, asgari mesleğe ve insana saygı standardını tutturmak şartı ile), evinden gazeteci aldırdın da, biz de aa çok normal dedik o gün, bugün mü çark ettik?

    sen bugün yolunu yaptığın adamların, anlayışın anti tezisin, kendin anladığımız kadarı ile farkında olmasan da. gerçekten çok üzüldüm senin açıklamana, bırak hocam bu kendi menfaatlerini düşündükleri için yeniçerilik yapan, oldum budalası olup, her boka maydanoz olan bu bezirganları, bunlar diyor ya "adam", bizim gözümüzde senin profesyonel hayatın ve başardıklarındır "adamlık".

    bak bu gelsin dediğin "adam"dan bütün ülke nefret ediyorken, bizleri geçtim, seni sevmeyen fenerbahçeli bile bulamazsın. işte bu yüzden senin karakterindeki insanlar başımızın tacı, bu yüzden bu kulübe senin gibileri yakıştırıyoruz, bu yüzden diğer bezirganlara gelme diyoruz.

    gerçek ve gurur duyulacak bir "galatasaray efsanesisin". böyle demeçler yerine, seni senin karakterinde gençler yetiştirirken görmek bizi mutlu edecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın