resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 13697
    la ne etti bu arda size??

    şaka lan şaka :)

    şimdi ahlak, içten pazarlıkçılık, yeni çerilik, takım arkadaşlarının ve hocasının altını eşmesi, ota boka burnunu sokması falan bunları geçtim. arda artık iyi bir futbolcu değildir.

    2017-2018 sezonunda türkiye süper ligi gerçekten olumlu anlamda bir değişim, gelişim içinde. aykut kocaman'ın yönettiği veya yöneteceği takımlar hariç ligde neredeyse tüm takımlar artık koşan, saha içi dizilimi ikinci planda tutan, dikine oynayan, göze hoş gelen, seyir seviyesi yüksek bir futbol oynamaya çalışıyor. bu sezon süper lig'in genel görümünden çok umutluyum, benim gördüğüm süper lig kendisine rol model olarak ingiltere premier lig'i almış. hemen rererö yapmayın, tabiki daha yolun başı, en az 10 yıl böyle devam etmesi gerekiyor.

    konuya dönecek olursak ben arda'nın türkiye süper lig'inin çıktığı bu yolda herhangi bir süper lig takımında oynayabilecek kapasitede ve tarzda bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. daha doğrusu süper lig'in bu gelişimine devam edebilmesi için arda gibi futbolcuların zihniyetinin artık yok olması gerektiğini düşünüyorum.

    yallah katar'a
App Store'dan indirin Google Play'den alın