• 43
    hatırlayan vardır, geçen sene şöyle bi bok yemiştim. (bkz: #2002365) zaman içerisinde itirafını da yaptım :) kafam rahat.

    bu sene de karımın abisi evleniyor hayırlısıyla. hem de düğünümüzde tanıştırdığım bir arkadaşla. baya bildiğin bir kaç hafta öncesinden başlamıştım çalışmalara. önce kayınvalidenin beynini yıkadım. bak bi kız var hem güzel, hem cevval... bunu senin oğlana yapalım diye. sonra bizim arkadaşa abartmadan ama sık sık kayınbiraderi övdüm, aklına soktum. bir de bunları düğünde hep yanyana denk getirdim. kayınvalide de oğlana "ya ne tatlı kız o" minvalinde bir kaç laf etmiş. velhasıl çalışmam meyvelerini verdi. hatta beklenenden çok daha hazlı. biz evlendik 2-3 hafta sonra bi baktık bunlar antalya'ya tatile gidiyolar birlikte dkjsnfskf. şimdi nişan yapılacak. nisan gibi de düğün.

    tahmin edin ne oldu? nişan günü olarak 22 ekimi seçmişler asjnskjdfnskjdf. kızın ailesi yatağan'da. dolayısıyla oraya gidilecek ve dönülecek. maça yetişmem imkan dışı. yollarda uçsam dahi maçın havasını yaşamam ve ilk yarım saati yakalamam mümkün değil. zaten yollarda uçacak kadar bilinçsiz bir insan da değilim. velhasıl geçen seferki tecrübemden olsa gerek bu defa nişan tarihini öğrenir öğrenmez olaya müdahale ettim. ben dedim o tarihte gelmem. neden? çünkü galatasaray fenerbahçe maçı var. ve tahmin edin ne oldu? nişan ertelendi.

    ertelenen tarihte de* trabzonspor deplasmanı var. fakat ona müdahale edemedim artık. yüzüm tutmadı. ufak bi pazarlık yaptım ama baktım olacak gibi değil artık hamsikafaların maçı kaçırmayı göze aldım.

    şimdi atlatılması gereken bir de nikah var. tarihi alsınlar, ikinci devre oynanacak maçlar açıklansın... malesef ona bir şey yapma şansım yok. işim allaha kaldı. dualarınızı bekliyorum :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın